Cum arată Adrian Despot la 19 ani, când a debutat în televiziune

  • 766 afişări

 Cum arată Adrian Despot la 19 ani, când a debutat în televiziune

15 decembrie 2017

Galerie foto

 Cum arată Adi Despot la 19 ani, când a debutat în televiziune Cum arată Adi Despot la 19 ani, când a debutat în televiziune Cum arată Adi Despot la 19 ani, când a debutat în televiziune Cum arată Adi Despot la 19 ani, când a debutat în televiziune

 

În 1995, la TVR, realizatorul de televiziune Titus Munteanu a realizat o emisiune pentru tineri, “Şcoala Vedetelor”.
 

Alături de Dana Maldin au debutat o mulţime de tineri care astăzi sunt vedete de televiziune sau solişti ai unor trupe de succes. Printre aceştia îi amintim pe Călin Goia de la Voltaj, Nadine, Diana Munteanu, care prezintă acum la Antena 1 “Prieteni de 11”, Călin Geambaşu sau Adrian Despot.

Noul jurat de la Vocea României  avea 19 ani la vremea aceea, îşi ţinea părul lung şi era dornic să înveţe lucruri noi. Între timp, după “Şcoala Vedetelor”, solistul şi-a făcut în 1996 propria trupă care se numeşte “Viţa de vie” şi cu care a lansat o mulţime de piese care au devenit hituri.

10 ani mai târziu, solistul a primit o propunere tentată şi anume de a face parte din juriul emisiunii “Megastar” de la Prima TV, unde se descopereau noi talente muzicale.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adi despot , debut