Cum arată apartamentul Margaretei Pâslaru din New York! Valorează 1,2 milioane de dolari

  • 41339 afişări

Cum arată apartamentul Margaretei Pâslaru din New York! Valorează 1,2 milioane de dolari

05 iunie 2017Margareta Pâslaru, una dintre cele mai apreciate cântareţe şi actriţe, a părăsit România în 1983, împreună cu soţul ei, Gheorghe Sencovici.
 


Familia artistei s-a stabilit la New York, dar Margareta şi partenerul ei de viataţă au revenit în ţară după 1989, în timp ce Ana Maria a preferat să rămână în America, mai ales că lucra în domeniul bancar, unde avea un post bine plătit.

La un moment dat, Margareta Paslaru a figurat ca proprietar al unui apartament din Brooklyn, unul dintre cele mai cunoscute cartiere ale New York-ului, evaluat in prezent, pe site-urile de imobiliare, la 1,2 milioane de dolari, conform unui ziar monden.
Apartamentul are 111 metri patrati şi se afla intr-o cladire ridicata in 2007. Ulterior, locuinta a trecut pe numele fiicei Margaretei Paslaru si sotului acesteia, Juan Sanchez.

Galerie foto

Cum arată apartamentul Margaetei Pâslaru din New York! Valorează 1,2 milioane de dolariCum arată apartamentul Margaetei Pâslaru din New York! Valorează 1,2 milioane de dolariCum arată apartamentul Margaetei Pâslaru din New York! Valorează 1,2 milioane de dolariCum arată apartamentul Margaetei Pâslaru din New York! Valorează 1,2 milioane de dolari

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: margareta paslaru , new york