Cum arată casa actriţei Stela Popescu!

  • 2149 afişări

Cum arată casa actriţei Stela Popescu!

23 noiembrie 2017Locuinţa este plină de amintiri, colecţionate de-a lungul vieţii, din turneele făcute.


Casa actriţei Stela Popescu, în interior, e plină de amintiri şi lucruri care o reprezintă.

Marea artista avea mai multe camere de supraveghere montate de jur imprejurul proprietatii care a fost evaluata de specialisti la suma de 250.000 de euro. Ei bine, nu doar casa si terenul costa o avere, ci si obiectele de valoare pe care Stela le-a strans in aproape 60 de ani de cariera.

"Intotdeauna mi-au placut mobila si decoratiunile clasice pentru ca am mers pe principiul ca nu se demodeaza niciodata. Daca mi-as fi luat o mobila moderna, ar fi trebuit sa o schimb o data la doi-trei ani pentru ca, de fiecare data, ar fi aparut ceva mai nou. In plus, mobila clasica imi permite sa ma joc cu stilurile si cu obiectele de mobilier… nu este necesar sa urmez o directie comuna. In casa am adunat obiecte aduse de mine din toata lumea. Cei care ma cunosc stiu ca peste tot pe unde merg vizitez targurile de vechituri, anticariatele, unde gasesc obiecte de decoratiuni minunate”, a povestit Stela Popescu.

Actriţa avea o slăbiciune pentru farfuriile de ceramică, pe care le-a atârnat pe toţi pereţii casei sale şi mai are multe pe care le ţine în rafturi.Foto: casamea.ro

Galerie foto

Cum arată casa actriţei Stela Popescu! (galerie foto)Cum arată casa actriţei Stela Popescu! (galerie foto)Cum arată casa actriţei Stela Popescu! (galerie foto)Cum arată casa actriţei Stela Popescu! (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: stela popescu , casa