Cum arată casa Alinei Vîlcu, fosta arhitectă de la „Visuri le cheie”. Foto din interior

  • 3320 afişări
12 iulie 2018


Cum arată casa Alinei Vîlcu, fosta arhitectă de la „Visuri le cheie”. Foto din interior

Galerie foto

Cuum arată casa Alinei Vîlcu, fosta arhitectă de la „Visuri le cheie”. Foto din interiorCuum arată casa Alinei Vîlcu, fosta arhitectă de la „Visuri le cheie”. Foto din interiorCuum arată casa Alinei Vîlcu, fosta arhitectă de la „Visuri le cheie”. Foto din interiorCuum arată casa Alinei Vîlcu, fosta arhitectă de la „Visuri le cheie”. Foto din interior
 
Fosta componentă a echipei „Visuri la cheie" are o casă superbă. 
 
Foto> Instagram, Facebook
 
"Despre mine, în afara de arhitectură, design, Visuri la Cheie şi publicitate: sunt mama lui Tudor, soţie, prietenă, fiică, soră. Mă descopăr în permanenţă prin relaţii. Tot ce fac are legătură cu oamenii care mă înconjoară. Sunt pasionată de tot ce este vizual şi creativ. Uit de trecerea timpului căutând idei pentru proiectele de la birou, schiţând pe un colţ de hârtie, sau bricolând şi combinând haine. Mă exprim prin felul în care mă îmbrac, cum arată casa şi biroul meu. Învăţ mereu. Învăţ trăind şi nu citind. Învăţ observând procesele din interiorul meu.
 
Iubesc natura, în special marea, şi Asia. Fac kitesurf, yoga, meditaţie, ski, snowboard si dansez. Dansez mereu. Gătesc, cos, tricotez şi merg duminica la biserica din cartier. Lucrez mereu, chiar şi în vacanţă, pentru ca îmi place ce fac. Cam în fiecare an merg la un retreat de yoga sau meditaţie. Am o relaţie de love-hate cu telefonul mobil şi maşina. Îmi plac vinul şi mâncarea buna. Sunt ecologistă: fac compost, compar cât de mult pot produse vrac, promovez în proiectele mele soluţii prietenoase cu natura, visez să îmi cultiv legumele şi fructele într-o grădină mare. Urăsc plasticul. Recontextualizez cât de mult pot.
 
Am momente în care sunt copleşită, mă apucă disperarea, în care mă frustrează haosul în care trăim, dar şi momente în care simt viaţa ca fiind un cadou de la Dumnezeu. Mă întorc mereu la sentimentul de recunoştinţă. Pentru faptul de a fi sănătoasă şi de a avea o familie frumoasă", a declarat Alina Vâlcu pentru totulpentrumame.ro.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: alina vilcu , casa