Cum arată casa în care trăieşte Adela Pârvu, de la "Visuri la cheie"

  • 42283 afişări
Cum arată casa în care trăieşte Adela Pârvu, de la "Visuri la cheie"

24 octombrie 2017

Galerie foto

Cum arată casa în care trăieşte Adela PârvuCum arată casa în care trăieşte Adela PârvuCum arată casa în care trăieşte Adela PârvuCum arată casa în care trăieşte Adela Pârvu

 

Adela Pârvu este jurnalist home & garden şi unul dintre specialiştii care lucrează la emisiunea "Visuri la cheie".În viziunea Adelei, o casă chic trebuie să conţină... "Fotografii înrămate cu familia ta; un panou (poate fi şi cu LED) pentru a expune desenele copiilor tăi; o tablă mică sau suprafaţă unde să scrii mesaje. Cel mai tare mesaj poate fi: Noi ne iubim; Neapărat o bibliotecă. Este foarte chic în orice casă, plus că aduce şi un strop binevenit de culoare în ambient, pe lângă faptul că ne colorează minţile şi sufletele; Valiza de armată a bunicului sau a tatălui transformată într-un obiect de mobilier sau maşina de cusut a bunicii ori mamei, ceva care vorbeşte despre istoria familiei tale. Pe lângă faptul că e chic, mai este şi unicat", a specificat pentru libertatea.ro.


Adela Pârvu este căsătorită cu un scriitor cunoscut şi împreună au doi gemnei de 16 ani, Ştefan şi Lucian. Cum îşi descrie Adela Pârvu propria casă?

"Momentan este ca un atelier plin de zâmbete, de emoţii, de multe cărţi, tablouri şi deseori plină de prieteni. Este o casă puţin formală, dar unde ne place pentru că suntem împreună şi fiecare are propriul colţ pentru a se exprima. Dar spun că este un atelier pentru că e mereu în schimbare.
 Cea mai plăcută vacanţă pentru mine este să fiu acasă cu ai mei şi asta pentru că mai tot timpul anului sunt departe, cu treabă. Deseori mi se face dor de băieţii mei şi abia aştept să ajung acasă, să-i pup, să-i iau în braţe, să-i tachinez".


Foto: https://andreeavasile.ro/

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: casa , adela parvu