Cum arată dormitorul Danei Rogoz. "Baia are o intrare prin dulapul nostru"

  • 2081 afişări

Cum arată dormitorul Danei Rogoz. "Baia are o intrare prin dulapul nostru"

29 octombrie 2017


Dana Rogoz a ales un stil care o reprezintă în totalitate. Fiecare colţ al dormitorului Danei Rogoz are câte o poveste. Actriţa a povestit pe blogul personal ce a inspirat-o să aleagă toate obiectele din cameră.


”Sper că aceste imagini să vă inspire, aşa cum şi pe mine şi Radu ne-au inspirat alte bloguri sau imagini de pe Pinterest. (...) Piesa noastră preferată din dormitor este dulapul, realizat după o idee de-ale mele din uşi vechi, recuperate inclusiv de la casele din vecini. De exemplu, pe una dintre uşi am găsit-o întâmplător într-una dintre plimbarile mele cu Vlad, la coşul de gunoi de lângă Parcul Icoanei. Am luat-o de acolo, am recondiţionat-o la fel ca pe celelalte şi am realizat acest dulap, care este de fapt dressingul lui Radu.(...) După cum aţi văzut, baia are două intrări – una mare din hol şi a doua prin dulapul nostru.”, a scris Dana Rogoz pe blogul personal.

Dana Rogoz are o locuinţă de vis şi cu siguranţă fiecare clipă petrecută în dormitorul ei este una de poveste. Vedeta a fost foare inspirată când a ales aces stil pentru dormitorul ei.

Foto: danarogoz.com

Galerie foto

Cum arată dormitorul Danei Rogoz. "Baia are o intrare prin dulapul nostru"Cum arată dormitorul Danei Rogoz. "Baia are o intrare prin dulapul nostru"Cum arată dormitorul Danei Rogoz. "Baia are o intrare prin dulapul nostru"Cum arată dormitorul Danei Rogoz. "Baia are o intrare prin dulapul nostru"


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dana rogoz , dormitor