Cum arată fiica cea mare a cântăreţei Mel B. Au arătat ca două surori pe covorul roşu

  • 79 afişări
14 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Cum arată fiica cea mare a cântăreţei Mel B. Au arătat ca două surori pe covorul roşu

Galerie foto

Cum arată fiica cea mare a cântăreţei Mel B. Au arătat ca două surori pe covorul roşu (galerie foto)Cum arată fiica cea mare a cântăreţei Mel B. Au arătat ca două surori pe covorul roşu (galerie foto)Cum arată fiica cea mare a cântăreţei Mel B. Au arătat ca două surori pe covorul roşu (galerie foto)Cum arată fiica cea mare a cântăreţei Mel B. Au arătat ca două surori pe covorul roşu (galerie foto)

Mel B a venit însoţită de fiica ei, Phoenix Gulzar, în vârstă de 19 ani, la premiera celui de-al 13-lea sezon America's Got Talent.

Acest duo mamă-fiică a fost o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu, cele două arătând, mai degrabă, ca două surori.

Phoenix a ales să poarte o rochie mini cu paiete argintii şi decupaje futuristice, Mel B, în vârstă de 42 de ani, optând şi ea la rândul său pentru o rochie mini, albă şi decorată cu bijuterii. Faptul că a avut-o alături pe fiica sa, cântăreaţa a fost mai mult decât încântată şi nu a evitat să nu posteze un mesaj pe reţelele de socializare.

“Azi a ziua în care îţi iei copilul la muncă”, a scris artista în dreptul fotografiei publicate. “Chiar dacă are 19 ani, încă îi place să petreacă timp cu mama ei. Te iubesc.”, a continuat Mel B.

Mel B are trei fiice cu trei bărbaţi– Pheonix Gulzar (19), împreună cu Jimmy Gulzar, Angel Iris Murphy Brown (10), împreună cu Eddie Murphy şi Madison Brown Belafonte cu Stephen Belafonte.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mel b , phoenix gulzar , covorul rosu