Cum arăta garsoniera în care Dani Oţil a stat cu Mihaela Rădulescu. Are doar 36 de metri pătraţi

  • 677 afişări
24 iunie 2018

Cum arăta garsoniera în care Dani Oţil a stat cu Mihaela Rădulescu.  Are doar 36 de metri pătraţi

Galerie foto

Cum arată garsoniera în care Dani Oţil a stat cu Mihaela Rădulescu.  Avea doar 36 de metri pătraţiCum arată garsoniera în care Dani Oţil a stat cu Mihaela Rădulescu.  Avea doar 36 de metri pătraţiCum arată garsoniera în care Dani Oţil a stat cu Mihaela Rădulescu.  Avea doar 36 de metri pătraţiCum arată garsoniera în care Dani Oţil a stat cu Mihaela Rădulescu.  Avea doar 36 de metri pătraţiMihaela Rădulescu (48 de ani) şi Dani Oţil (37 de ani) au avut o relaţie de şase ani, timp în care vedeta a făcut mai mult naveta Monaco – România.
 În noiembrie 2008, Mihaela a părăsit vila de la Snagov, în valoare de 800.000 de euro, unde locuise cu fostul soţ Elan Schwarzenberg, pentru a se muta in garsoniera de 40.000 de euro, achiziţionată în rate de Dani Oţil, informează magazinuldecase.ro

In ciuda faptului ca are o suprafaţă mică, Dani a mobilat-o în aşa fel încât a valorificat fiecare metru pătrat al acesteia.

A gândit chiar un pat suspendat în care să se odihnească, fără a fi nevoit să doarmă pe canapea şi să folosească astfel livingul şi pe post de dormitor.

În 2015, Dani Oţil şi-a scos garsoniera la vânzare, moment în care a cumpărat o vilă în “Paradisul Verde” din Corbeanca. A plătit suma de 100.000 de euro şi a devenit şi vecin cu colegul său, Răzvan Simion.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dani , mihaela