Cum arată la 50 de ani fosta iubită a Angelinei Jolie

  • 5851 afişări
13 martie 2018
Cum arată la 50 de ani fosta iubită a Angelinei Jolie

Galerie foto

Cum arată la 50 de ani fosta iubită a Angelinei Jolie (galerie foto)Cum arată la 50 de ani fosta iubită a Angelinei Jolie (galerie foto)Cum arată la 50 de ani fosta iubită a Angelinei Jolie (galerie foto)Cum arată la 50 de ani fosta iubită a Angelinei Jolie (galerie foto)

Înainte de căsătoria cu Jonny Lee Miller, Billy Bob Thornton sau Brad Pitt, Angelina Jolie a avut o relaţie amoroasă cu Jenny Shimizu, modelul fiind prima dragoste a actriţei.

În anul 1996, cele două s-au întâlnit pe platoul de filmare al producţiei “Foxfire”, unde s-au îndrăgostit din “prima secundă”. Angelina Jolie a mărturisit într-un interviu că dacă nu l-ar fi întâlnit înainte pe actorul Jonny Lee Miller, cu siguranţă s-ar fi căsătorit cu Jenny.

Mai mult, actriţa a recunoscut că e bisexuală şi că relaţia cu Jenny a fost cât se poate de adevărată.

”Probabil că m-aş fi căsătorit cu Jenny dacă nu aş fi făcut-o cu soţul meu. M-am îndrăgostit de ea în prima secundă în care am întâlnit-o”, declara ea în 1997 într-un interviu.

În anul 2014, chiar la câteva zile de la nunta secretă a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt din Franţa, fosta iubită a actriţei, Jenny Shimizu, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit cu partenera sa de lungă durată, Michelle Harper. 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!