Cum arată moştenitoarea companiei de cosmetice L'Oreal. Este cea mai bogată femeie din lume

  • 211 afişări
27 septembrie 2017
Cum arată moştenitoarea companiei de cosmetice L'Oreal. Este cea mai bogată femeie din lume

Galerie foto

Cum arată moştenitoarea companiei de cosmetice L'Oreal. Este cea mai bogată femeie din lume (galerie foto)Cum arată moştenitoarea companiei de cosmetice L'Oreal. Este cea mai bogată femeie din lume (galerie foto)Cum arată moştenitoarea companiei de cosmetice L'Oreal. Este cea mai bogată femeie din lume (galerie foto)Cum arată moştenitoarea companiei de cosmetice L'Oreal. Este cea mai bogată femeie din lume (galerie foto)

Françoise Bettencourt-Meyers este moştenitoarea companiei de cosmetice L'Oreal după moartea recentă a mamei sale, Liliane Bettencourt, devenind astfel cea mai bogată femeie din lume.

La vârsta de 64 de ani, Françoise Bettencourt-Meyers a moştenit o avere de 42,3 miliarde de dolari. Familia sa, care a fondat grupul L'Oreal în anul 1907, are 33% din acţiunile companiei şi, în luna mai, acestea valorau 107,5 miliarde de dolari, notează Adevărul.

Fiind sigurul copil al Lilianei Bettencourt, Françoise Bettencourt-Meyers a moştenit şi cel puţin jumătate din proprietăţile deţinute de mama sa, printre care se numără o vilă într-o suburbie din Paris, o casă pe Brittany Coast şi o insulă în Sicilia.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: companie , l'oreal , cosmetice , femeie , mostenitoare