Cum arată nepoata de 18 ani a Regelui Mihai. Se află pe lista succesiunii la tron

  • 10336 afişări

Cum arată nepoata de 18 ani a Regelui Mihai. Se află pe lista succesiunii la tron

11 decembrie 2017

Galerie foto

Cum arată nepoata de 18 ani a Regelui Mihai. Se află pe lista succesiunii la tronCum arată nepoata de 18 ani a Regelui Mihai. Se află pe lista succesiunii la tronCum arată nepoata de 18 ani a Regelui Mihai. Se află pe lista succesiunii la tronCum arată nepoata de 18 ani a Regelui Mihai. Se află pe lista succesiunii la tron

 

Dacă principele Nicolae a fost în ultima vreme în centrul atenţiei, despre o altă nepoată a regelui se ştiu extrem de puţine lucruri.
 

Foto:  https://monarhiasalveazaromania.wordpress.com
De altfel tanara de doar 18 ani nici nu a venit in Romania decat de putine ori, iar in public nu a fost vazuta de prea multe ori. Ea a participat insa in august 2016 la inmormantarea bunicii sale, Regina Ana. Desi a stat in rand cu celelalte rude, putina lume a stiut cine e exact tanara imbracata complet in negru.

Elisabeta-Maria Bianca Elena Biarneix este fiica Principesei Sofia, a patra fiica a Reginei Ana si a Regelui Mihai. Nascuta in Franta, in urma casatoriei Principesei Sofia cu Alain Biarneix, tanara nu are si titlul de principesa, in schimp se afla pe lista succesiunii la tron, imediat dupa mama sa. Elisabeta, care a implinit 18 ani pe 15 august, locuieste in Franta, unde si studiaza .Principesa si-a numit fiica dupa doua regine ale Romaniei, Regina Elisabeta si Regina Maria.

Casatoria dintre Principesa Sofia si Alain Biarneix a fost incheiata fara acordul Regelui Mihai. Alain Biarneix pretindea ca este descendentul unei ramuri bastarde a Familiei Imperiale şi Regale de Habsburg si şi-a inventat supranumele si titlul de Principe Michel de Laufenburg, lucru descoperit cativa ani mai tarziu. La scurt timp, Principesa Sofia s-a despartit, iar micuta Elisabeta a ramas cu mama sa.


Din august 2015, ordinea de Succesiune la Tron şi la Şefia Casei Regale a României este:

1. ASR Principesa Moştenitoare Margareta a României, Custode al Coroanei României;
2. ASR Principesa Elena a României;
3. Elisabeta Karina de Roumanie;
4. ASR Principesa Sofia a României;
5. Elisabeta Maria Biarneix;
6. ASR Principesa Maria a României.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nepoata , rege