Cum arată Regele Mihai în cea mai recentă fotografie publicată de Casa Regală

  • 909 afişări
Cum arată Regele Mihai în cea mai recentă fotografie publicată de Casa Regală

17 noiembrie 2017

Galerie foto

Cum arată Regele Mihai în ultima fotografie publicată de Casa RegalăCum arată Regele Mihai în ultima fotografie publicată de Casa RegalăCum arată Regele Mihai în ultima fotografie publicată de Casa RegalăCum arată Regele Mihai în ultima fotografie publicată de Casa Regală


Veştile despre Regele Mihai sunt tot mai triste pe zi ce trece.


Majestatea Sa nu a mai apărut în spaţiul public de ceva timp, ultima fotografie cu el este cea în care apare alături de Regina Ana.

Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost făcute publice de Casa Regală în ianuarie 2016, cu două luni înainte de anunţul privind boala sa gravă şi retragerea din viaţa publică.

Regina Ana a încetat din viaţă peste câteva luni de la momentul fotografierii, la 1 august 2016, la ora 13.45, la Spitalul din Morges, în Elveţia.

La căpătâiul Reginei au stat, până în ultima clipă, Principesa Margareta şi Principele Radu, Principesa Elena, Principesa Sofia şi Principesa Maria.

Majestatea Sa Regele Mihai a venit la spital, alături de Regină, în fiecare zi din ultima săptămână. Cu o zi înainte, Regina Ana a primit ultimele sacramente de la părintele titular al Parohiei Catolice din oraşul Morges.

Casa Regală a României a anunţat că doreşte ca Regele Mihai să rămână în memoria poporului român aşa cum era în momentul în care era sănătos şi nu intenţionează să facă noi fotografii cu regele în stare de degradare fizică. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: regele mihai , casa regala