Cum arată soţia din viaţa reală a lui "Al Bundy"!

  • 912 afişări

Cum arată soţia din viaţa reală a lui "Al Bundy"!

09 februarie 2018


Ed O'Neill, care a devenit celebru datorită interpretării rolului Al Bundy în serialul "Familia Bundy" (Married with Children) îşi continuă cariera de actor, jucând în seriale şi având şi apariţii în filme.


Deşi a apărut în multe filme, unele dintre acestea succese de box-office, Ed O'Neill rămâne cunoscut datorită serialului "Familia Bundy", care i-a adus cea mai mare popularitate şi cele mai multe premii. Rolul lui Al Bundy i-a adus două nominalizări la "Globul de Aur", în anii 1992 şi 1993.

Replica cea mai cunoscută din serial a lui Al Bundy este: "Where is my dinner, Peg?" (Unde e cina mea, Peg), adresată soţiei sale din sitcom, Margaret "Peg" Bundy (Katey Sagal).

La fel ca şi personajul său din serial, Ed O'Neill a jucat fotbal american în timpul facultăţii. Al Bundy îşi exprimă constant în sitcom dezamăgirea că nu a reuşit să ajungă fotbalist profesionist şi aminteşte mereu de meciul vieţii lui, cel în care a marcat patru touchdown-uri.

Pe plan personal, Ed O'Neill este căsătorit din 1986 cu actriţa Catherine Rusoff, de care s-a separat în 1989, dar cu care s-a împăcat în 1993. Cuplul are două fete, Claire (născută în 1996) şi Sophia (născută în 1999). Soţia sa a apărut în două episoade ale serialului "Familia Bundy".

Foto: Hepta

Galerie foto

Cum arată soţia din viaţa reală a lui "Al Bundy"! (galerie foto)Cum arată soţia din viaţa reală a lui "Al Bundy"! (galerie foto)Cum arată soţia din viaţa reală a lui "Al Bundy"! (galerie foto)Cum arată soţia din viaţa reală a lui "Al Bundy"! (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: al bundy , sotie