Cum arată soţia lui Bashar-al-Assad, preşedintele Siriei. A fost comparată cu Prinţesa Diana

  • 4156 afişări
18 aprilie 2018
Cum arată soţia lui Bashar-al-Assad, preşedintele Siriei. A fost comparată cu Prinţesa Diana

Galerie foto

Cum arată soţia lui Bashar-al-Assad, preşedintele Siriei. A fost comparată cu Prinţesa Diana (galerie foto)Cum arată soţia lui Bashar-al-Assad, preşedintele Siriei. A fost comparată cu Prinţesa Diana (galerie foto)Cum arată soţia lui Bashar-al-Assad, preşedintele Siriei. A fost comparată cu Prinţesa Diana (galerie foto)Cum arată soţia lui Bashar-al-Assad, preşedintele Siriei. A fost comparată cu Prinţesa Diana (galerie foto)

Asma al-Assad, soţia preşedintelui Siriei, originară din Marea Britanie, supranumită şi „Prima Doamnă a Infernului”, se bucură de o viaţă liniştită şi luxoasă.

Cei doi soţi deţin un palat luxos în valoare de un miliard de dolari, în Damasc, la mai puţin de 17 kilometri de Ghouta de Est, locul unde mii de oameni nevinovaţi sunt în continuare masacraţi de forţele de ordine ce susţin guvernul lui Bashar-al-Assad.

Cândva comparată cu Prinţesa Diana, în prezent Asma a reuşit să devină o figură negativă pentru propriul său popor, datorită neimplicării de niciun fel, în situaţia tensionată cu care se confruntă Siria, şi din cauza pasiunilor sale frivole, scrie altfel.md.

Asma s-a căsătorit cu Bashar-al-Assad în secret în 2000 când actualul preşedinte avea 35 de ani, iar ea avea 25. Împreună au trei copii.

Foto: hepta, Instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: asma al assad , siria , prima doamna