Cum arată soţia lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon. Acesta este, la ora actuală, cel mai bogat om din lume

  • 556 afişări
20 iunie 2018


Cum arată soţia lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon. Acesta este, la ora actuală, cel mai bogat om din lume

 

Galerie foto

Cum arată soţia lui Jeff Bezos, fondatorul AmazonCum arată soţia lui Jeff Bezos, fondatorul AmazonCum arată soţia lui Jeff Bezos, fondatorul AmazonCum arată soţia lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon

 

Jeff Bezos este căsătorit, din 1993, cu MacKenzie (47 de ani), o scriitoare din San Francisco. Cei doi au împreună patru copii.

Foto: Hepta, Instagram

Primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume nu mai este ocupat de Bill Gates. Jeff Bezos, CEO-ul Amazon a devenit in mod oficial cel mai bogat om din lume, dupa ce averea lui a ajuns sa valoreze 141,5 de miliarde de dolari.
Bezos a lansat compania de comert online Amazon in anul 1994 si a inceput cu vanzarea de carti, dupa care a continuat cu CD-uri de muzica, programe de calculatoare, electronice, imbracaminte etc. De-a lungul timpului compania a inregistrat cresteri impresionante, iar in prezent se afla pe locul 8 in topul Fortune 500, cu un venit de 177,9 miliarde de dolari.
 
 
Succesul omului de afaceri a venit la pachet cu o serie de controverse in ceea ce priveste modul in care isi trateaza si plateste angajatii, acesta fiind acuzat in numeroase randuri ca este extrem de strict.
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: jeff bezos , sotie