Cum arată soţia lui Omid, arhitectul iranian de la "Visuri la cheie"

  • 15094 afişări

Cum arată soţia lui Omid, arhitectul iranian de la "Visuri la cheie"

01 noiembrie 2017


Galerie foto

Cum arată soţia lui Omid, arhitectul iranian de la "Visuri la cheie"Cum arată soţia lui Omid, arhitectul iranian de la "Visuri la cheie"Cum arată soţia lui Omid, arhitectul iranian de la "Visuri la cheie"Cum arată soţia lui Omid, arhitectul iranian de la "Visuri la cheie"

Omid Ghannadi este unul dintre arhitecţii emisiunii „Visuri la cheie”, de la Pro TV, acolo dă o mână de ajutor importantă, alături de ceilalţi colegi arhitecţi, pentru construirea unor case pentru cei care nu au această posibilitate.

Omid Ghannadi are o poveste de viaţă cu totul aparte. Este de origine persană, este căsătorit şi are un băieţel.

Înainte a deveni arhitect, a fost sportiv de performanţă. A făcut echitaţie şi a câştigat numeroase competiţii, fiind chiar şi vicecampion balcanic.


"Nu sunt un om cu multe pasiuni. Asta înseamnă ca de câte ori mi-am dorit să fac un lucru, am încercat să îl fac cât se poate de implicat şi profesionist. Un exemplu este carierea mea de sportiv în domeniul ecvestru. După ce m-am lăsat de echitaţie, pe care o făceam profesionist, nu am mai urcat niciodată pe un cal. Am fost pasionat de echitatie cât am practicat-o profesionist, însă nu am putut să fac acest lucru la nivel de hobby.  Am făcut 7 ani de călărie, din care 3 ani am fost în lotul naţional de probă completă. Am câştigat diverse titluri de campionat naţional şi chiar vicecampion balcanic. Sunt multe lucruri care îmi plac şi care mă fac fericit. De la simpla fericire de a dărui ceva, orice, unor oameni cărora le poţi face o bucurie, până la viaţa mea personală, unde cea mai mare fericire este familia mea şi timpul petrecut cu ea", a declarat Omid pentru Libertatea.ro

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: omid , sotie