Cum arată vila de 8,9 milioane de lire sterline a lui Jamie OIiver! Soţia sa a publicat imagini din interior

  • 2935 afişări
18 decembrie 2017

Cum arată vila de 8,9 milioane de lire sterline a lui Jamie OIiver! Soţia sa a publicat imagini din interior

Galerie foto

Cum arată vila de 8,9 milioane de lire sterline a lui Jamie OIiver! Soţia sa a publicat imagini din interiorCum arată vila de 8,9 milioane de lire sterline a lui Jamie OIiver! Soţia sa a publicat imagini din interiorCum arată vila de 8,9 milioane de lire sterline a lui Jamie OIiver! Soţia sa a publicat imagini din interiorCum arată vila de 8,9 milioane de lire sterline a lui Jamie OIiver! Soţia sa a publicat imagini din interior

 

În weekend, Jools, soţia lui Jamie Oliver, a publicat pe Instagram imagini din casa lor de 8,9 milioane de lire sterline, din Londra, cu şapte dormitoare şi grădină.


Foto: InstagramJamie Oliver şi Jools au cumpărat casa anul trecut, iar în acest weekend, soţia celebrului chef a dăruit fanilor de pe Instagram imagini din dormitoare, din bucătărie, baie sau living.

Fanii au putut admira enormul pat matromonial, care costă aproape 2.200 de lire sterline şi în care se tolănea Buddy, unul dintre copii, încălţat. Fanii au mai fost impresionaţi de camera în care se află pianul sau de camera de joacă a copiilor.

Familia Oliver numără cinci copii: Poppy (15 ani), Daisy (14 ani), Petal (8 ani), Buddy (7 ani) şi River (1 an şi 4 luni). 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: jamie oliver , casa