Cum arată vila lui Cornel Ilie. Valoreaza 720.000 de euro

  • 303 afişări
19 iulie 2018

Cum arată vila lui Cornel Ilie. Valoreaza 720.000 de euro

Galerie foto

Cum arată vila lui Cornel Ilie. Valoreaza 720 000 de euro (galerie foto)Cum arată vila lui Cornel Ilie. Valoreaza 720 000 de euro (galerie foto)Cum arată vila lui Cornel Ilie. Valoreaza 720 000 de euro (galerie foto)Cum arată vila lui Cornel Ilie. Valoreaza 720 000 de euro (galerie foto)


Cornel Ilie deţine o vilă impresionantă, moştenită de la părinţi, situată la marginea pădurii Snagov.
 

Foto: Facebook
Situată pe un teren de 2000 de metri pătraţi, locuinţa a fost acum câţiva ani  scoasă la vânzare pentru suma de 720.000 de euro.

Cornel Ilie locuia în Dorobanţi, vila fiind folosită doar pentru petreceri. Acum însă, după venirea copilului pe lume, Cornel şi familia sa s-au mutat la Snagov. 

"Undeva, în afara Bucureştiului, lângă pădure şi cu o deschidere la lac de 50 m, este o casă în care mi-am făcut ziua de naştere de vreo două ori, câteva grătare cu mulţi prieteni, plus o sesiune de creaţie şi înregistrare cu Vunk vara trecută.
Este casa facută de familia noastră, dar în care nu am apucat să locuim.
Este un loc superb, rupt de lume, mai ales că nu există decât un vecin;)Şi aşa şi rămâne, pentru că de-o parte e braţul lacului şi pădurea, pe o alta lacul, iar pe a treia drumul.
Ce nu am făcut, dar este mai mult decât suficient loc în curte, este un teren de tenis şi piscină;)", scria Cornel Ilie pe Facebook, la vremea când voia să vândă proprietatea.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cornel ilie , vila