Cum arată vila lui Teo Trandafir din Pipera. FOTO din interior

  • 4785 afişări
20 aprilie 2018
Cum arată vila lui Teo Trandafir din Pipera. FOTO din interior

Galerie foto

Cum arată vila lui Teo Trandafir pe care a luat-o pe loc (galerie foto)Cum arată vila lui Teo Trandafir pe care a luat-o pe loc (galerie foto)Cum arată vila lui Teo Trandafir pe care a luat-o pe loc (galerie foto)Cum arată vila lui Teo Trandafir pe care a luat-o pe loc (galerie foto)

Teo Trandafir a deschis pentru prima dată uşa casei unei echipe de televiziune pentru a arăta vila pe care a închiriat-o imediat ce a văzut-o.

Prezentatoarea tv şi fiica ei, Maia, locuiesc de ceva timp într-o vilă din apropiere de Bucureşti pe care au închiriat-o imediat cum au vizionat-o, fiind şi prima lor opţiune. Atât ea, cât şi fiica ei, au simţit că este locul căruia să-i spună „acasă”. Teo nu a dorit să facă o investiţie pe viaţă, de aceea a optat pentru această variantă.

"A fost prima si ultima casa pe care am vazut-o. Am vazut-o, am contactat proprietarul si am luat-o. Aici traim. Nu vreau sa miroasa a ceapa in casa, asa ca nu prea mai gatesc. Noi nu prea iesim din casa", a declarat Teo Trandafir potrivit Wowbiz.

Teo şi-a dorit să se mute într-o locuinţă spaţioasă, deja contruită şi amenajată. Reporterii au intrat în locuinţă şi au filmat livingul, bucătăria open space şi dressingul.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: teo trandafir , casa , vila