Cum arată vila Paulei Seling. "Toată casă e refăcută de Radu"

  • 1167 afişări
15 iunie 2018

Cum arată vila Paulei Seling. "Toată casă e refăcută de Radu"

Galerie foto

Cum arată vila Paulei Seling. "Toată casă e refăcută de Radu"Cum arată vila Paulei Seling. "Toată casă e refăcută de Radu"Cum arată vila Paulei Seling. "Toată casă e refăcută de Radu"Cum arată vila Paulei Seling. "Toată casă e refăcută de Radu"
 
Paula Seling şi soţul ei au găsit lucruri nefolositoare altora, pe care le-au transformat în veritabile piese de mobilier şi cu ele au decorat, cu mare grijă, fiecare încăpere. 
 
Foto: Facebook, Instagram, captură video
"Şi eu şi Radu, Radu, soţul meu, suntem iubitori de tot ceea ce înseamnă motive populare româneşti. Drept pentru care încercăm să adunăm de peste tot de unde mergem şi pentru casă noastră. Radu este pasionat de lucruri vechi şi merge prin toate locurile, prin toate oraşele prin care am mers, merge pe la târguri de lucruri vechi şi găseşte tot felul de preşuri, de obiecte vechi de casă, de mobilier, ştergare care bineînţeles urmează să fie spălate dezinfectate aşa. Dar faptul că sunt vechi şi ştii că au avut o viaţă inainte să ajungi tu la ele este fascinant. De peste trei ani, trei ani şi ceva locuim aici. Toată casă e refăcută de Radu. Era o anumită construcţie aici şi a refăcut-o el." a declarat Paula Seling la Acces Direct.
 
"Da, par lucuri diferite, puse, dar au o coerenţă după cum vedeţi. Aia este o bibliotecă făcută dintr-o scară de la ţara, după cum vedeţi. Uite masa aia, tot aşa, a cumpărat-o de la depozit de mobilă nici n-ai fi zis că poţi să găseşti, era acoperită de un strat de vopsea, nici nu se vedeau modelele ale frumoase. Uite ce frumos a făcut-o. Covorul acesta de exemplu este un covor pe care foarte mulţi cred că l-au avut, din epoca comunistă în sufragerie. Chiar de aia l-am şi luat pentru că pe vremuri exista un număr finit de modele. Asta este foarte vechi, cred că are vreo 30 şi ceva de ani. Şi biroul. Dacă vedeţi e făcut dintr-o maşină de cusut foarte veche."  a mai completat Paula Seling.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: paula seling , vila