Cum au reacţionat Jennnifer Aniston şi Angelina Jolie când s-au văzut la Globurile de Aur

  • 3293 afişări


Cum au reacţionat Jennnifer Aniston şi Angelina Jolie când s-au văzut la Globurile de Aur

10 ianuarie 2018

Galerie foto

Cum au reacţionat Jennnifer Aniston şi Angelina Jolie când s-au văzut la Globurile de AurCum au reacţionat Jennnifer Aniston şi Angelina Jolie când s-au văzut la Globurile de AurCum au reacţionat Jennnifer Aniston şi Angelina Jolie când s-au văzut la Globurile de AurCum au reacţionat Jennnifer Aniston şi Angelina Jolie când s-au văzut la Globurile de Aur


Decernarea Premiilor Globurile de Aur au fost foarte interesante pentru amatorii de bârfe mondene.

Foto: Twitter, YouTube

Jennifer Aniston (48 de ani) şi Angelina Jolie (42 de ani) au fost faţă în faţă la ceremonie, dar acestea nici nu măcar nu s-au privit. Actriţa Dakota Johnson a observat o scenă memorabilă.

Utilizatorii de Twitter au scos în evidenţă privirea Dakotei Johnson, starul din filmul „Fifty Shades of Grey”, care se uita la Angelina Jolie, aflată în public, cu toate că atenţia ei ar fi trebuit să fie captată de scenă, unde prezenta Jennifer Aniston.
 În timp ce toţi se uitau spre scenă, la prezentatoare, pe Angelina părea că nici n-o interesează persoana din faţa ei, aşa că a preferat să-şi ocupe timpul cu alte lucruri, decât să o privească pe „rivala” sa.

Ambele actriţe au fost căsătorite cu Brad Pitt: Aniston, din 2000 până în 2005, iar cu Angelina din 2014, până în 2017.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie , jennifer aniston