Cum să-ţi surprinzi iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor. Aşa arată cadoul ideal

  • 56 afişări
Cum să-ţi surprinzi iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor. Aşa arată cadoul ideal

09 februarie 2018 Alexandra Necsoiu

Oficial suntem în luna iubirii şi ştiu că şi tu aştepţi cu nerăbdare ziua în care te vei lăsa surprinsă de iubitul tău, fie de Ziua Îndrăgostiţilor, fie de Dragobete. Dar nu uita că şi tu, la rândul tău, trebuie să-i oferi partenerului tău un cadou sugestiv, conturat de momente pe care să nu le uite prea curând.

Ştiu cât este de greu să găseşti cadoul potrivit pentru persoana iubită sau, în general, pentru bărbaţi, mai ales că variantele sunt foarte limitate. Dar mai ştiu şi că atunci când eşti în căutarea acestui cadou, alegerile pe care le faci sunt cele care te bucură şi care te-ar încânta şi pe tine. Aşa că am să-ţi sar în ajutor cu o sugestie care să te ajute şi care implică mai mult timp petrecut cu iubitul tău. Momentele de răsfăţ sunt binevenite în orice zi, dar atunci când se adaugă şi o doză de pasiune şi o ambianţă plăcută, toate acestea pot transforma o zi obişnuită într-una de vis.

În urmă cu câteva luni mi-am eliberat câteva zile pentru a mă relaxa şi pentru a elimina tensiunea cumulată la birou  şi am plecat la Sovata, mai exact la Danubius Health Spa Resort, unde mi-am încărcat bateriile şi m-am lăsat pe mâna experţilor.  Aici am încercat câteva terapii, care au ajutat la destresarea organismului şi au îndepărtat rapid orice semn de oboseală sau stres.

Pe lângă clasicul masaj, am profitat din plin şi de bazinele cu apă sărată, unul dintre cele mai remarcabile remedii naturale. A fost un mod ideal de a mă destinde şi a venit ca un antidot împotriva stresului cotidian, iar pe lângă asta, mi-am relaxatfie care parte a corpului la jacuzzi . Trebuie să recunosc, am renunţat la împachetările wellness cu nămol pentru masajul facial, mai ales că-mi doream să obţin câteva sfaturi din partea experţilor cu privire la tenul meu şi îngrijirea acestuia. Nu doar că m-am relaxat în urma masajului cu ulei cald, ci m-am bucurat şi de amabilitatea cu care am fost tratată şi informaţiile utile pe care le-am primit.

Aşa că, draga mea, în urma experienţei mele, îţi vin în ajutor cu o idee de cadou pentru iubitul tău, unde nu doar el profită de toate aceste momente de răsfăţ, ci şi tu. Pe lângă toate aceste terapii de relaxare şi înfrumuseţare de care puteţi dispune, poţi profita de ofertele din această perioadă pregătite special pentru cupluri, cina la lumina lumânării, şampania şi ciocolata făcând şi ele parte din lista lucrurilor cu care-ţi poţi surprinde iubitul.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!