Dan Spătaru, povestea de iubire interzisă. Ea era soţia unui cosmonaut rus, de o frumuseţe rară

  • 1172 afişări


Dan Spătaru, povestea de iubire interzisă. Ea era soţia unui cosmonaut rus, de o frumuseţe rară

11 mai 2018


Galerie foto

Dan Spătaru, povestea de iubire interzisă. Ea era soţia unui cosmonaut rus, de o frumuseţe rarăDan Spătaru, povestea de iubire interzisă. Ea era soţia unui cosmonaut rus, de o frumuseţe rarăDan Spătaru, povestea de iubire interzisă. Ea era soţia unui cosmonaut rus, de o frumuseţe rarăDan Spătaru, povestea de iubire interzisă. Ea era soţia unui cosmonaut rus, de o frumuseţe rară

Apreciat de public şi adorat de femei, Dan Spătaru a trăit în tinereţe o tumultuoasă poveste de iubire.
 


Cea care i-a furat inima artistului, chiar înainte de a o cunoaşte pe Sidonia, femeia care avea să-i fie soţie până la sfârşitul vieţii, este o actriţă sex-simbol din fosta Uniune Sovietică, Natalya Fateeva.

În tinereţe, Dan Spătaru umplea stadioanele la noi, dar şi peste hotare. Bun vorbitor de rusă, artistul avea mare succes în toate ţările ex-sovietice. Anul 1970 avea să-i aducă întâlnirea cu o actriţă alături de care a jucat într-un musical foarte în vogă la vremea respectivă,”Cântecele mării”, în regia lui Francisc Munteanu.

Povestea de dragoste din scenariul filmului s-a repetat în viaţa reală.

Pentru Dan Spătaru, rusoaica a fost la un pas să divorţeze de soţul ei, Boris Yegorov, primul fizician-cosmonaut care a ieşit în spaţiu. Peste ani, artistul român le povestea prietenilor cum Boris a venit peste el cu pistolul, pentru a se răzbuna.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dan spataru , iubire