Dana Săvuică: „Iubirea se transformă într-o stană de piatră când se simte trădată”

  • 5546 afişări

Dana Săvuică: „Iubirea se transformă într-o stană de piatră când se simte trădată”

10 ianuarie 2018

Galerie foto

Dana Săvuică: „Iubirea se transformă într-o stană de piatră când se simte trădată”Dana Săvuică: „Iubirea se transformă într-o stană de piatră când se simte trădată”Dana Săvuică: „Iubirea se transformă într-o stană de piatră când se simte trădată”Dana Săvuică: „Iubirea se transformă într-o stană de piatră când se simte trădată”

 

La 47 de ani, Dana Săvuică şi-a refăcut viaţa după divorţul de Răzvan Stanciu.


Fostul fotomodel Dana Săvuică a avut grijă să fie discretă cu viaţa ei intimă, după divorţul de Răzvan Stanciu. Are un iubit, cu care a început să se afişeze, însă preferă să păstreze discreţia în privinţa identitaţii lui.

A povestit, însă, pentru life.ro, despre cum este Dana Săvuică atunci când iubeşte. „Nu ştiu ce să zic decât că viaţa mi-a arătat că iubirea capată mai multe forme, că pot iubi diferit, pasional sau tăcut, că iubirea îmi dă aripi, dar mă şi răneşte teribil dacă simt că nu este primită, simţită sau respectată. Vărsătorul din mine iubeşte total, dar când ajunge la final, mai ales dacă simte că iubirea este trădată, iubirea se transformă într-o stană de piatră, rămânând pe cărarea vieţii, undeva în trecut. Ofer prietenie sinceră, sunt loială, sunt serioasă, deşi par uşor superficială (uneori, asta se datorează timidităţii şi nu falsităţii), sunt muncitoare şi foarte ambiţioasă şi nu mă las până nu văd rezultatul muncii mele concretizat din visul pe care l-am avut în realitate”, a spus Dana Săvuică.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dana savuica , iubit