Dani Oţil, dezvăluiri despre perioada în care a fost în depresie: "Există viaţă şi după Mihaela Rădulescu"

  • 15955 afişări

Dani Oţil, dezvăluiri despre perioada în care a fost în depresie: "Există viaţă şi după Mihaela Rădulescu"

09 noiembrie 2017

Galerie foto

Dani Oţil, dezvăluiri despre perioada în care a fost în depresie: "Există viaţă şi după Mihaela Rădulescu"Dani Oţil, dezvăluiri despre perioada în care a fost în depresie: "Există viaţă şi după Mihaela Rădulescu"Dani Oţil, dezvăluiri despre perioada în care a fost în depresie: "Există viaţă şi după Mihaela Rădulescu"Dani Oţil, dezvăluiri despre perioada în care a fost în depresie: "Există viaţă şi după Mihaela Rădulescu"


Dani Oţil îi mulţumeşte Mihaelei Rădulescu pentru viaţa sexuală pe care a avut-o în următorii doi au după ce s-au despărţit.


"Există viaţă după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela şi avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală de după ea în următorii doi ani. (...) Doi ani după relaţia cu Mihaela.. Doamne! Mă simţeam o unealtă, o ustensilă", a povestit Dani Oţil.

Totodată, prezentatorul TV a dezvăluit că a fost în depresie. "Am avut o dată un moment critic. Am făcut o depresie. Am izbucnit în plâns. Am vrut să plec spre Răzvan. Atunci el locuia cu soţia lui şi stăteau lângă mine. Când am ieşit pe terasă am auzit că ei se certau. M-am dus la ei şi le-am zis: nu vreau să vă stric circul, dar sincer, există din toate simptomele 5% şanse să mor. (...) Câinele lui Răzvan îmi coţăia piciorul. Copilul lui Răzvan mă împungea cu o sabie. Îmi ziceam: tu nu poţi să mori acum!", a spus Dani Oţil.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dani otil , mihaela radulescu