De ce s-a despărţit, de fapt, Dani Oţil de Mihaela Rădulescu

  • 11934 afişări

De ce s-a despărţit, de fapt, Dani Oţil de Mihaela Rădulescu

10 noiembrie 2017


Galerie foto

De ce s-a despărţit Dani Oţil de Mihaela RădulescuDe ce s-a despărţit Dani Oţil de Mihaela RădulescuDe ce s-a despărţit Dani Oţil de Mihaela RădulescuDe ce s-a despărţit Dani Oţil de Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au trăit o poveste de iubire incredibilă, fapt pentru care fanii lor au fost dezamăgiţi atunci când s-au separat.
 


 Totuşi, la câţiva ani de atunci, apropiaţii matinalului susţin că cei doi avea o înţelegere secretă.

Mai exact, pentru că relaţia lor nu mai funcţiona încă de la începutul anului 2014, când vedetele ar fi făcut un soi de pact, cei doi stabilind să rămână ancoraţi în relaţia muribundă până când unul dintre ei va fi resuscitat de fiorii unei noi iubiri.
La scurt timp după acest moment, întâlnirile lor s-au tot rărit şi au început să apară primele zvonuri legate de o aventură pe care Dani ar avea-o cu o colegă de la matinal.

Relaţia dintre Dani şi Mihaela a fost greu pusă la încercare în momentul în care s-a ridicat problema copiilor. Problemele de sănătate nu-i permiteau Mihaelei să mai ducă o sarcină la bun sfârşit, în timp ce Dani, bărbat tânăr, visa la moştenitori.

"Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor pretendente imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmplă cu vreme multă în urmă“, se arăta în mesajul postat pe Facebook de Dani Oţil la acea vreme.

De asemenea, Dani Oţil i-a mulţumit Mihaelei Rădulescu, pe care a numit-o „doamna mea“, pentru „cei mai frumoşi ani“ petrecuţi împreună şi pentru că „l-a făcut alt om“, declarându-se fericit pentru noua relaţie pe care aceasta o are cu Felix

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă doamna mea arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!“, a mai scris Oţil pe Facebook.

Mesajul său a fost distribuit şi de Mihaela Rădulescu.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dani otil , mihaela radulescu