De nerecunoscut! Cum arăta iubitul Valentinei Pelinel în tinereţe

  • 66 afişări
12 iulie 2018

De nerecunoscut! Cum arăta iubitul Valentinei Pelinel în tinereţe

Galerie foto

De nerecunoscut! Cum arăta iubitul Valentinei Pelinel în tinereţeDe nerecunoscut! Cum arăta iubitul Valentinei Pelinel în tinereţeDe nerecunoscut! Cum arăta iubitul Valentinei Pelinel în tinereţeDe nerecunoscut! Cum arăta iubitul Valentinei Pelinel în tinereţe
 
La 16 ani, Cristi Borcea era preferatul fetelor din liceul ”Dante Aligheri”.
Foto: Libertatea.ro, Facebook
 
”Era mare cuceritor. Juca fotbal la Progresul Bucureşti. Ca elev era mediocru, dar se descurca”, a povestit pentru Libertatea.ro a o fostă colegă cu Cristi Borcea, în clasele a 9-a şi a 10-a. 
 
Borcea a neglijat şcoală pentru a face bani. ”Am preferat să mă angajez gestionar la butelii. Era tentant, rămâneam cu câte 50.000 lei pe zi (!) pe vremea comuniştilor. Nu mi-a fost ruşine cu munca de jos, n-am dat în cap pentru bani”, a explicat Borcea, care a luat Bacalaureatul abia la 26 de ani.
 
 
”Făceam bani cu o uşurinţă greu de imaginat şi, la nivelul acelor ani, trăiam ca un împărat. Atunci am realizat că îmi pot organiza foarte uşor mintea şi că pot găsi soluţii pentru tot ce implică bani“, povesteşte Borcea în cartea autobiografică scrisă în puşcărie: ”Am fost preşedintele unui vis: Dinamo Bucureşti”.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: valentina pelinel , iubit