De nerecunoscut! Iubitul Valentinei Pelinel a exagerat cu intervenţiile estetice

  • 10247 afişări
21 martie 2018

De nerecunoscut! Iubitul Valentinei Pelinel a exagerat cu intervenţiile estetice


Galerie foto

De nerecunoscut. Iubitul Valentinei Pelinel a exagerat cu botoxul De nerecunoscut. Iubitul Valentinei Pelinel a exagerat cu botoxul De nerecunoscut. Iubitul Valentinei Pelinel a exagerat cu botoxul De nerecunoscut. Iubitul Valentinei Pelinel a exagerat cu botoxul

Cristi Borcea (48 de ani) este tatăl copilului modelului Valentina Pelinel.
 


Foto: prosport.ro, Facebook, YoutubeCând a intrat în puşcărie era un bărbat normal cu mult succes la femei. După patru ani de stat după gratii, Cristi Borcea a simţit nevoia să facă o schimbare.

De curând a afişat o nouă frizură, părul părea vopsit, iar silueta suferise şi ea modificări. Era mult mai slab decât îl ştiam. În plus, faţa îi era  întinsă de-a dreptul, fără nici un rid de expresie, semănând foarte bine cu un personaj din Star Trek.

”Şi-a injectat toxină botulinică la frunte, între sprâncene şi la colţ de ochi presupun. Intervenţia a fost făcută prospăt sau a fost injectat în aşa fel încât îi dă un aspect mefistofelic (n.r. diabolic). Norocul lui este că se atenuează în timp. Intervenţia cu botox se repetă la 5-6 luni, dar în timp se poate ajunge până la un an. Atâta timp cât intervenţia are loc, se opreşte îmbătrânirea în zona tratată”, a explicat medicul estetician Călin Doboş pentru un ziar monden.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: valentina pelinel , borcea