Demi Moore, dezvăluiri despre căsnicia cu Bruce WIllis: „El a fost mort tot timpul!”

  • 4504 afişări
16 iulie 2018

Demi Moore, dezvăluiri despre căsnicia cu Bruce WIllis: „El a fost mort tot timpul!”

 

Galerie foto

Demi Moore, dezvăluiri despre căsnicia cu Bruce WIllis: „El a fost mort tot timpul!”Demi Moore, dezvăluiri despre căsnicia cu Bruce WIllis: „El a fost mort tot timpul!”Demi Moore, dezvăluiri despre căsnicia cu Bruce WIllis: „El a fost mort tot timpul!”Demi Moore, dezvăluiri despre căsnicia cu Bruce WIllis: „El a fost mort tot timpul!”
 
Demi Moore a făcut un comentariu acid legat de căsnicia sa cu actorul Bruce Willis.
 
 
Foto: Hepta
Demi Moore (53 de ani) i-a făcut o surpriză fostului soţ, Bruce Willis (63 de ani), în timpul unei emisiuni care a fost difuzată de Comedy Central în SUA şi care l-a avut ca subiect principal pe protagonistul seriei „Greu de ucis”.
 
Cei trei copii ai lor, Rumer (29 de ani), Scout (26 de ani) şi Tallulah (24 de ani), au fost şi ei prezenţi în platou pentru a-şi susţine tatăl, scrie DailyMail.
 
Cei de la Comedy Central difuzează, de două ori pe an, un show inedit la care iau parte vedete care sunt, apoi, ironizate. 
 
Emisiunea a debutat cu o replică acidă făcută de Demi. Ea a făcut un joc de cuvinte în jurul unui film celebru în care a jucat Bruce Willis şi în care a fost vorba despre un băiat care comunică cu spiritele despre care nu 
 
ştie că sunt morţi si solicită ajutorul unui psiholog. „Am comparat mariajul nostru cu Al Şaselea Simţ. Tu ai fost mort tot timpul!”, i-a aruncat Demi Moore lui Bruce.
 
În ciuda faptului că glumele despre căsnicia lor au curs pe bandă rulantă, cei doi nu au luat-o personal iar emisiunea s-a încheiat cu Demi şi Bruce îmbrăţişându-se. 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: demi moore , bruce willis