Destinul tragic al lui Mark Ruffalo. "Eram convins că o să mor"

  • 193 afişări
21 iunie 2018


Destinul tragic al lui Mark Ruffalo. "Eram convins că o să mor"

Galerie foto

Destinul tragic al lui Mark Ruffalo. "Eram convins că o să mor"Destinul tragic al lui Mark Ruffalo. "Eram convins că o să mor"Destinul tragic al lui Mark Ruffalo. "Eram convins că o să mor"Destinul tragic al lui Mark Ruffalo. "Eram convins că o să mor"
 
Mark Ruffalo este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood.
 
Foto: Hepta
 
 
La 50 de ani, Mark Ruffalo este, în ciuda averii şi a faimei, unul dintre băieţii buni de la Hollwood, care obişnuieşte să ia cu maşina autostopişti pierduţi, îşi invită fanii pe platourile de filmare unde lucrează sau se implică în numeroase campanii umanitare.
 
El însuşi are o poveste de viaţă absolut dramatică. După ce familia sa a dat faliment, tatăl i-a părăsit, iar Mark a renunţat la bursa de sportiv pentru a intra la o facultate, preferând să urmeze calea actoriei. Până să obţină un rol important, s-a izbit de numeroase refuzuri, după cum el însuşi a declarat, a fost la 600 de audiţii până să primească un răspuns pozitiv.
 
Când, în sfârşit, a obţinut un rol important, într-un film cu Robert Redford, a aflat că are o tumoare pe creier. În mod incredibil, acesta a ştiut că are o tumoare înainte ca medicii să i-o confirme, pentru că a avut un vis extrem de realist despre aceasta.
 
S-a dus la medic pentru un control: "Uite, am avut un vis înspăimântător azi noapte şi probabil crezi că sunt nebun, dar cred că am o tumoare pe creier şi chiar vreau să-mi faci un control".  S-a dovedit că are dreptate. Ruffalo a fost informat că are o masă de mărimea unei mingi de golf deasupra urechii şi că trebuie scoasă cât mai curând posibil.
 
Ruffalo a aşteptat trei săptămâni, ca soţia sa să nască, apoi s-a operat, dar nu înainte de a înregistra un mesaj pentru cazul în care nu se va trezi niciodată. "Eram convins că o să mor, aşa că am făcut o înregistrare pentru fiul meu, pentru când va fi fost destul de mare ca să înţeleagă. Credeam că o să mor pe masa de operaţie. Şi, practic, am şi murit. Tatăl meu mi-a spus că, în timpul operaţiei, inima mi s-a oprit pentru scurt timp. Mi-au spus că operaţia a mers bine".
 
Din nefericire, Ruffalo şi-a pierdut auzul la o ureche şi a rămas, temporar, paralizat pe o parte a feţei. Tot în această perioadă, o altă dramă le-a lovit familia, fratele său, de care era apropiat, fiind ucis în propriul său apartament. 
 
Foarte greu, actorul şi-a revenit, iar concluzia sa faţă de aspectele negative ale vieţii este următoarea : "Transformă aceste tragedii în ceva care are sens. De aici înainte, fă cât mai mult bine în viaţă, ceva care să conteze".

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mark ruffalo , poveste