Dezvăluiri şocante despre Whitney Houston. Cine a ucis-o pe artistă

  • 6125 afişări
25 iunie 2018


Dezvăluiri şocante despre Whitney Houston. Cine a ucis-o pe artistă

Galerie foto

Dezvăluiri şocante despre Whitney Houston. Cine a ucis-o pe artistăDezvăluiri şocante despre Whitney Houston. Cine a ucis-o pe artistăDezvăluiri şocante despre Whitney Houston. Cine a ucis-o pe artistăDezvăluiri şocante despre Whitney Houston. Cine a ucis-o pe artistă
 
 
Un nou documentar despre Whitney Houston sugerează că artista ar fi fost, de fapt, ucisă.
 
Foto: Hepta
 Una dintre cele mai arzătoare întrebări care a apărut după moartea cântăreţei a fost cine i-a dat drogurile şi de ce Whitney le-a luat când credea că are şansa unui nou început.
 
Whitney Houston a fost găsită fără suflare pe 11 februarie 2012. Era weekendu-ul cu decernarea premiilor Grammy şi toată lumea era încântată să participe la eveniment, doar că atunci a apărut vestea care a zguduit industria muzicii.
 
Aşa cum consemnează Daily Mail, mai multe petreceri erau organizate cu ocazia acestui eveniment, iar Whitney fusese invitată la cea dată de Clive Davis.
 
Conform documentarului "Whitney", regizat de Kevin Macdonald, cântăreaţa abia aştepta să participe la eveniment şi la petrecere şi spusese tuturor apropiaţilor că va fi o noapte specială pentru ea.
 
Whitney avea o grămadă de motive să fie încântată: se pregătea să lanseze piese noi, primise nişte oferte de a juca în filme, avea toate motivele să fie fericită.
 
La ora patru după-amiaza, trupul ei a fost găsit plutind cu faţa în jos în cada plină cu apă. La acea vreme, cauza morţii a fost "înec cauzat de o afecţiune a inimii şi a consumului de cocaină".
Avea doar 48 de ani.
 
În documentar, peste 70 de persoane care au cunoscut-o foarte bine pe Whitney vorbesc despre condiţiile suspecte în care a fost găsită moarta. Faptul că ea a ajuns să ia droguri a fost pus de către apropiati pe seama faptului că doi dintre fraţii ei erau şi ei cosumatori de droguri, mama ei avusese o aventură cu preot de la biserica unde mergeau împreună şi, cel mai grav, Whitney a fost abuzata sexual chiar de propria ei verişoară.
 
Interviul care arunca totul în aer este cel al asistentei personale a lui Whitney, cea care a facut o mărturisire şocantă: “Cineva era cu ea în cameră, sunt sigură. Acea persoană i-a dat drogurile şi a găsit-o moartă în cadă. Mi-am dat seama că s-a intamplat asta pentru că podeaua era udă iar robinetul era oprit. A oprit apa şi a plecat din cameră” a declarat Mary Jones.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: whitney houston , moarte