Dezvăluirile sfâşietoare ale stilistei Raluca Roşu, care s-a sinucis: La 18 ani, eram deja "nimfomana" şi "lesbiana"

  • 19454 afişări
25 mai 2018

Dezvăluirile sfâşietoare ale stilistei Raluca Roşu, care s-a sinucis: La 18 ani, eram deja "nimfomana" şi "lesbiana"

Galerie foto

La 28 de ani, o cunoscută bloggeriţă de modă din România s-a sinucisLa 28 de ani, o cunoscută bloggeriţă de modă din România s-a sinucisLa 28 de ani, o cunoscută bloggeriţă de modă din România s-a sinucisLa 28 de ani, o cunoscută bloggeriţă de modă din România s-a sinucis
 
Stilista Raluca Roşu, apreciată ca unul dintre cei mai buni trendsetteri din România, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 al apartamentului său. După primele cercetări, se pare că este vorba de o sinucidere.
 
 
Acum câţiva ani, Raluca Roşu a semnat, în publicaţia www.sub25.ro, un text intens, de o sinceritate aproape şocantă, în care îşi dezvăluie cele mai intime trăiri. 
 
 
"Eram speriată şi în sevraj. M-am întors din New York, unde am locuit aproape un an înainte de episodul ăsta, cu o reţetă pentru antidepresive şi una pentru benzodiazepine. De niciunele nu m-am lăsat încă.
 
La psihiatrie la Obregia, eram îmbrăcată tematic, într-o rochie largă gri, mentă şi alb, să îmi acopere picioarele, coapsele şi, mai ales, sânii mici. Am aşteptat cinci ore pentru trei sau patru pastile, dar doctorul mi-a zis că par bine, atâta timp cât nu am halucinaţii. Nu am halucinaţii, ci doar nevroze şi sentimente de vinovăţie.  
 
La grădiniţă deja mă masturbam. Îmi aşezam piciorul drept sub mine şi îmi frecam clitorisul de călcâi. Înainte şi înapoi, transpiram şi aveam, probabil, primele orgasme. Mă simţeam bine. Am vrut să împărtăşesc descoperirea cu ceilalţi copii. 
 
 Părinţii mei păreau doar îngrijoraţi şi îmi ziceau într-o doară „iar faci prostii”, apoi închideau uşa la loc. Cealaltă bunică a mea era neurolog şi într-o zi m-a pus să îi arăt ce fac. I-am arătat, m-a privit şi apoi a spus „multumesc, Raluca”. Şi asta a fost tot şi aşa şi trebuia să fie. Am vorbit cu mama despre asta de curând şi mi-a mărturisit că ea şi tata se temeau că mă rănesc, dar că apoi au citit ceva despre masturbarea timpurie şi au înţeles. Şi nu au mai intrat peste mine. Nu m-am rănit niciodată masturbându-mă, m-am rănit doar împedicându-mă în aşteptările lor în legătură cu ce trebuia să fac eu în fiecare presupusă etapă a vieţii mele. 
 
Orgasmele clitoridiene intense şi dese mi-au bântuit sexul meu umed şi neexperimentat până la 16 ani, când am avut experienţa penetrării. Nu m-a durut nici penetrarea şi nici descoperirea că între picioarele mele se află ceea ce ei numesc „vagin”, care se închide şi se deschide, se lubrifiază şi se extinde. 
 
Prima penetrare nu a adus primul orgasm vaginal, dar curând am descoperit că orgasmele vaginale mi se întâmplă brusc şi fără prea mult efort din partea nimănui. Clitorisul meu se obişnuise cu duritatea osului de la călcâiul drept şi până de curând nici nu îmi doream să mă masturbez altfel. Primul meu iubit mi-a dat şi el un nume. Nimfomană. Plăcerea naturală a actului sexual, rapiditatea cu care îmi dădeam drumul de atâtea ori într-o singură seară, lichidele care mi se scurgeau pe cearceaf şi dorinţa care nu înceta aproape niciodată au fost numite aşa. Nimfomană. Apoi m-a părăsit.   
 
Cu fetele nu mă sărutăm în liceu. Mergeam la discotecă şi le vedeam pe prietenele mele sărutându-se în baie. Nu era frică, dar nici nu-mi provoca vreo curiozitate. Prima fată pe care am sărutat-o cu adevărat a fost I. Prima şi singura fată pe care am iubit-o a fost I. Ne-am sărutat după ce ne-am declarat sentimentele aproape şcolăreşte în timp ce mâncam pizza în Grozăveşti. Apoi ne-am sărutat, după ce băusem vodcă. Am rămas împreună aproape doi ani. I. îmi este prietenă şi acum, după aproape opt ani, şi, mai ales, substitut matern.
 
Când am ajuns la Filosofie, la 18 ani, eram deja „nimfomana” şi „tipa obsedată de R.”, primul iubit care mă părăsise. Pe I. tot la facultate am cunoscut-o. Am devenit „lesbiana” pentru cel puţin doi ani. La facultate i-am cunoscut pe toţi aproape. Şi nume mi s-au tot dat. Şi eu de futut tot m-am futut şi de iubit am tot iubit şi orgasme am tot avut. Atât de diferite încât nu am vrut niciodată să le dau nume".   
 
Citiţi articolul integral AICI.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: raluca rosu , a murit , stilista