Dragoş Bucurenci, dezvăluiri. “Nu ştiu dacă o să mă însor cu un bărbat sau cu o femeie”

  • 2548 afişări
18 aprilie 2018


Dragoş Bucurenci, dezvăluiri. “Nu ştiu dacă o să mă însor cu un bărbat sau cu o femeie”

Galerie foto

Dragoş Bucurenci, dezvăluiri. “Nu ştiu dacă o să mă însor cu un bărbat sau cu o femeie”Dragoş Bucurenci, dezvăluiri. “Nu ştiu dacă o să mă însor cu un bărbat sau cu o femeie”Dragoş Bucurenci, dezvăluiri. “Nu ştiu dacă o să mă însor cu un bărbat sau cu o femeie”Dragoş Bucurenci, dezvăluiri. “Nu ştiu dacă o să mă însor cu un bărbat sau cu o femeie”


Dragoş Bucurenci a vorbit despre viaţa sa intimă.
 

Foto: Instagram
Prezentatorul de televiziune Dragoş Bucurenci i-a acordat un interviu Andreei Esca, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, de la Europa FM.

Dragoş Bucurenci a comentat şi despre iubire, bisexualitate. “În liceu tânjeam după nişte fete. Prima dragoste a fost cu o fată la 18 ani şi ea a fost cea care a făcut primul pas”, a eplicat el. “Îmi plăceau fetele diafane, aflate într-o oarecare suferinţă, puţin neajutorate, care să se lase salvate”.

“Bisexualitatea este o stare naturală. Cred că, de fapt, toţi oamenii sunt într-o măsură mai mare sau mai mică bisexuali”.

“Nu ştiu dacă o să mă însor cu un bărbat sau o femeie, iar dacă aş vrea să mă însor cu o femeie, aş refuza să o fac într-o ţară în care doi bărbaţi nu pot să beneficieze nici măcar de parteneriatul civil, deci cred că aş refuza să o fac”.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dragos bucurenci , bisexual