Drama Gabrielei Firea: "Iubitul m-a părăsit pentru că eram săracă"

  • 5669 afişări
15 februarie 2018

Drama Gabrielei Firea: "Iubitul m-a părăsit pentru că eram săracă"


Galerie foto

Drama Gabrielei Firea: "Iubitul m-a părăsit pentru că eram săracă"Drama Gabrielei Firea: "Iubitul m-a părăsit pentru că eram săracă"Drama Gabrielei Firea: "Iubitul m-a părăsit pentru că eram săracă"Drama Gabrielei Firea: "Iubitul m-a părăsit pentru că eram săracă"

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a trecut prin momente deloc plăcute în urmă cu ani, când a fost părăsită de un iubit pentru că era săracă.
 

„Cele mai dureroase momente le-am trăit în copilărie şi adolescenţă. Provenind dintr-o familie mai mult decât modestă şi neavând foarte multe din cele necesare la şcoală, a trebuit să mă confrunt cu răutăţile celorlalţi copii – copiii sînt uneori de o cruzime înspăimîntătoare – care observau şi că n-am pacheţel cu mâncare, şi că sunt încălţată în pantofi vechi de trei ani, de la sora mai mare, şi hăinuţele sărăcăcioase şi multe altele de care ei râdeau. Iar eu mă simţeam umilită. Dar ce puteam face? Mama era vânzatoare şi tata muncitor necalificat, pe şantier. Stăteam şase inşi într-un apartament cu două camere. Mama şi-ar fi dat şi sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut. Muncea de dimineaţă până seară, era extraordinar de harnică şi de optimistă. Din fericire, i-a dat Dumnezeu sănătate, că altfel nu ştiu cum ar fi făcut faţă…“, spunea ea.

„N-aş putea să am aceleaşi cuvinte de lăudă pentru tata. Avea mari probleme cu băutură şi, normal, cu serviciul. Mama, după ce că le avea pe ale ei pe cap, trebuia să mai bată şi pe la tot felul de uşi să-i găsească din nou de lucru, după ce el îşi pierdea slujba. La un moment dat nu mai avea unde să se ducă, pentru că-l ştia toată lumea că pe un cal breaz. Bea foarte mult şi ne bătea şi pe noi, copiii, şi pe mama. Până la urmă am hotărât să-l părăsim", a declarat Gabriela Firea pentru revista Tango.

Chiar îmi revendic meritul că eu am convins-o pe mama să divorţeze. Aveam 14 ani. L-am lăsat singur în apartament şi am plecat cu toţii. Ne-am mutat tot la două camere, dar într-un apartament complet gol, pentru că lucrurile rămăseseră la tata. Am luat-o de la zero. A fost îngrozitor de greu, dar măcar ştiam că putem dormi liniştiţi, fără spaima de răcnete şi bătaie. Dar vreau să spun – şi nu sunt câtuşi de puţin ipocrită – că eu nu eram cea de acum, dacă nu aş fi avut o asemenea copilărie…

Nici în adolescentă n-am fost scutită de umilinţe. Am iubit şi eu, ca orice fată, aşa cum se iubeşte la vârsta asta. Prin clasa a zecea aveam un prieten de care eram îndrăgostită şi care zicea, la rândul lui, că şi el e îndrăgostit de mine. Până într-o zi, când mi-a spus că nu mai putem fi prieteni, pentru că părinţii lui nu-i mai dau voie. Motivul era diferenţa de condiţie socială. El făcea parte dintr-o familie înstărită. Cu alte cuvinte, m-a părăsit pentru că eram săracă. Şi eram doar nişte copii de 16 ani, amândoi… Dar toate acestea, aşa cum am spus, au făcut din mine ceea ce sunt acum. Căci pe mine frustrările şi umilinţele mă deprima pe termen scurt, dar mă motivează pe termen lung“, mai explicat Gabriela Firea.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gabriela firea , iubit