Drama lui Ashton Kutcher după divorţul de Demi Moore. "Nu am mâncat nimic timp de şapte zile"

  • 4271 afişări
06 iunie 2018 Alexandra Necsoiu
Drama lui Ashton Kutcher după divorţul de Demi Moore. "Nu am mâncat nimic timp de şapte zile"

Galerie foto

Drama lui Ashton Kutcher după divorţul de Demi Moore. "Nu am mâncat nimic timp de şapte zile" (galerie foto)Drama lui Ashton Kutcher după divorţul de Demi Moore. "Nu am mâncat nimic timp de şapte zile" (galerie foto)Drama lui Ashton Kutcher după divorţul de Demi Moore. "Nu am mâncat nimic timp de şapte zile" (galerie foto)Drama lui Ashton Kutcher după divorţul de Demi Moore. "Nu am mâncat nimic timp de şapte zile" (galerie foto)

Ashton Kutcher a povestit recent drama prin care a trecut după divorţul de actriţa americană Demi Moore, perioadă în care s-a retras în munţi consumând doar apă şi ceai.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2005, când el avea 27 de ani, iar ea 42 şi s-au despărţit şase ani mai târziu, divorţul finalizându-se în anul 2013.

Într-un interviu acordat prietenului său Dax Shepard, Ashton Kutcher a dezvăluit că separarea de soţia sa a reprezentat un punct de cotitură în viaţa lui şi chiar l-a făcut să apeleze la o metodă extremă pentru a se redescoperi, scrie Adevărul.

„Imediat după divorţ, am mers în munţi pentru a petrece o săptămână în singurătate. Am fost în Big Sky, în Montana, şi nu am mâncat nimic timp de şapte zile – doar apă şi ceai. Am lăsat acasă laptopul, telefonul, totul. Am fost acolo de unul singur, nu voiam să vorbesc cu nimeni. Am avut la mine doar un carneţel, un pix, apă şi ceai timp de o săptămână“, a povestit actorul citat de revista People.

Kutcher a mărturisit că izolarea a fost minunată, chiar dacă lipsa mâncării i-a provocat halucinaţii: „Am început să am halucinaţii după a doua zi, ceea ce a fost fantastic. Am făcut tai chi cu energia mea.“

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ashton kutcher , demi moore , divort , drama