El este considerat cel mai frumos băiat din lume. Are doar 13 ani şi deja se bucură de celebritate

  • 263 afişări
15 decembrie 2017
El este considerat cel mai frumos băiat din lume. Are doar 13 ani şi deja se bucură de celebritate

Galerie foto

El este considerat cel mai frumos băiat din lume. Are doar 13 ani şi deja se bucură de celebritate (galerie foto)El este considerat cel mai frumos băiat din lume. Are doar 13 ani şi deja se bucură de celebritate (galerie foto)El este considerat cel mai frumos băiat din lume. Are doar 13 ani şi deja se bucură de celebritate (galerie foto)El este considerat cel mai frumos băiat din lume. Are doar 13 ani şi deja se bucură de celebritate (galerie foto)

Frumuseţea a devenit un subiect controversat în ultimii ani. Unii consideră că standardele de frumuseţe ţin de buze senzuale şi ten perfect, pe când alţii văd frumuseţea în persoanele care au trăsături neobişnuite.

William Franklin Miller a primit titlul de cel mai frumos băiat din lume, la doar 13 ani reuşind să se facă remarcat în lume. Adolescentul are deja experienţă ca model şi este foarte activ în această sferă de activitate, bucurându-se deja de celebritate.

Titlul de „cel mai frumos băiat din lume” l-a obţinut după ce o şcolăriţă din Japonia a postat imaginea lui pe Twitter. În timp record, postarea a adunat mii de like-uri şi retwitter-uri, iar peste noapte William a devenit celebru, scrie Ziarul de Iaşi.

Foto: Instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!