Ellie White, decizii pentru un stil de viaţă sănătos. Îşi face grădină bio în curtea casei

  • 73 afişări
26 noiembrie 2018
Ellie White, decizii pentru un stil de viaţă sănătos. Îşi face grădină bio în curtea casei

Ellie White este preocupată de un stil de viaţă sănătos şi face tot posibilul ca, de fiecare dată când merge la cumpărături, să achiziţioneze preparate de la raionul bio. Cum preţurile la aceste produse sunt destul de piperate, artista a decis să îşi construiască propria grădină bio în curtea casei.  

“Vreau să le ofer celor mici mâncare sănătoasă şi, de cele mai multe ori, alegem produse bio. Fie le cumpărăm de la producători locali din pieţe, fie de la raionul Bio de la supermarket. Preţurile sunt însă estul de mari mari, iar unele produse sunt ridicol de scumpe. Casa în care locuiesc are o curte suficient de mare, aşa că, de la primăvară, vreau să amenajez o grădină cu fructe, legume şi zarzavaturi bio”, declară Ellie White.

Cu această ocazie, artista îşi va învăţa copiii să mănânce sănătos şi, totodată, să aprecieze munca depusă pentru tot ceea ce consumă.

“O sa transform tot acest proces într-unul educativ şi o să plantez seminţele alături de cei mici. Astfel, ei vor învăţa cum să facă lucruri practice şi le voi povesti totul despre legume şi fructe.  Am cumpărat deja seminţe de varză mangold, de roşii, ardei şi vinete şi vom cumpăra puieţi de măr şi păr, iar din primăvara vom ara o bucată de teren pentru a planta totul. Vreau ca Mihai si Maria să deprindă încă de mici obiceiuri sănătoase”, adaugă Ellie White.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ellie white