Cafeneaua de duminică

Cafeneaua de duminică
10 decembrie 2014

Perioada: 14 Decembrie 2014 - 14 Decembrie 2014

Interval orar 13.00 - 19.00

Locatie: Bucureşti/ Morgan La Dud (str. Speranţei nr. 7)

Camera cu Pisici ne invită în acest weekend la o nouă ediţie Cafeneaua cu Pisici.

Ediţia de Crăciun a evenimentului va avea loc duminică, 14 decembrie, la Morgan La Dud (zona Piaţa Rosetti, str. Speranţei nr.7), unde adorabilele feline îşi aşteaptă noii stăpâni în prag de sărbători.

Pentru că de Crăciun ne dorim poate mai mult decât în restul anului să fim înconjuraţi de familie şi prieteni, o pisică îţi va întregi familia, iar prietenia ei va fi necondiţionată.

De reţinut că pisicuţele Camerei cu Pisici vin gata deparazitate, vaccinate, unele şi sterilizate şi au carneţel de sănătate.

În plus, chiar şi cei care nu îşi doresc să adopte pot ajuta pisicile fără stăpân cumpărând Calendarul Camerei cu Pisici 2015, care va completa cum nu se poate mai bine cadourile pentru prietenii cool.

Cafeneaua cu Pisici ne aşteaptă, ca de fiecare dată, cu prăjituri de casă care mai de care mai gustoase. Iar banii strânşi astfel sunt destinaţi achiziţionării de hrană pentru pisicile care nu-şi vor găsi familii la eveniment.

Bineînţeles, le puteţi face şi cadouri pisicilor, fie în hrană, fie în obiecte utile ca transportoare, jucării, perne sau orice credeţi ca le-ar face viaţa mai frumoasa până la adopţie.

Pe lângă toate acestea, Cafeneaua cu Pisici a pregătit multe alte surprize pe care, însă, voluntarele nu vor să le dezvăluie până duminică. Pentru a le descoperi, treceţi pe la Morgan La Dud!

Comenteaza Am mai scris despre: cafenea , weekend , eveniment , pisici