Promenada biciclistelor, SkirtBike pe 6 iulie

Promenada biciclistelor, SkirtBike pe 6 iulie

Perioada: 06 Iulie 2014 - 06 Iulie 2014

Locatie: Bucureşti/

2 iunie 2013 a fost declarată “Ziua Naţională Skirtbike” sau “Ziua Biciclistelor”, când peste 2000 de femei au pedalat simultan în 10 oraşe din România, în ciuda vremii ploioase din toată ţara. Povestea continuă şi în acest an, astfel că pe 6 iulie, în Alba Iulia, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj, Deva şi Iaşi va avea loc promenada biciclistelor, o plimbare adresată tuturor femeilor pentru care bicicleta reprezintă un mijloc de transport alternativ, o expresie a frumuseţii şi a libertăţii de mişcare.

www.skirtbike.ro şi Roaba de Cultură te invită la SkirtBike Bucureşti, la Palatul Copiilor (Bd. Tineretului, nr 60), începând cu ora 15. Defilarea se va face la ora 16 pe următorul traseu: Bd. Tineretului- Bd. Dimitrie Cantemir-Piaţa Unirii-Piaţa Universităţii-Piaţa Romană–Piaţa Victoriei–Bd. Aviatorilor–Parcul Herăstrău–Roaba de Cultură (intrarea Pescăruş), iar provocarea organizatorilor este ca participantele să printeze şi să lipească de bicicletă un mesaj care să le încurajeze şi inspire pe femeile care n-au descoperit încă frumuseţea mersului pe două roţi, cum ar fi: “Pedalez pentru un Bucureşti mai puţin poluat”, “Pedalez din drag de bicicletă”, “Pedalez pentru un Bucureşti optimist” şi lista poate continua.

Evenimentul se va încheia la Roaba de Cultură, unde organizatorii au pregătit câteva surprize, candy bar, tombole şi concursuri cu premii oferite de sponsori, cycle chic fashion show, concert, shopping pe bicicletă la Atelierul de handmade, unde peste 15 artişti şi-au anunţat prezenţa, dans şi multă multă distracţie! Drag de Om te invită după defilare la un atelier de art terapie special creat pentru bicicliste, iar cu scop caritabil, Limonada lui Iulian va răcori participantele la promenadă, banii urmând a fi donaţi Secţiei de Oncopediatrie a Spitalului Marie Curie.

Organizatorii te aşteaptă la SkirtBike pentru a demonstra că pedalatul nu trebuie să fie doar un sport, ci şi o modalitate chic de deplasare urbană.

Eveniment susţinut de Moon by Dana Rogoz.

Comenteaza Am mai scris despre: bucuresti , femei pe bicicleta