Fabuloasa viaţă a unei miliardare de 28 de ani. Preferă avionul privat şi mesele cu 18 feluri de mâncare

  • 4923 afişări
13 septembrie 2018

Fabuloasa viaţă a unei miliardare de 28 de ani.  Preferă avionul privat şi mesele cu 18 feluri de mâncare

Galerie foto

Fabuloasa viaţă a unei miliardare de 28 de ani.  Preferă avionul privat şi mesele cu 18 feluri de mâncareFabuloasa viaţă a unei miliardare de 28 de ani.  Preferă avionul privat şi mesele cu 18 feluri de mâncareFabuloasa viaţă a unei miliardare de 28 de ani.  Preferă avionul privat şi mesele cu 18 feluri de mâncareFabuloasa viaţă a unei miliardare de 28 de ani.  Preferă avionul privat şi mesele cu 18 feluri de mâncare

Chryseis Tan este noua senzaţie de pe reţelele de socializare.


Tânăra are doar 28 de ani, dar este deja miliardară şi surprinde cu stilul de viaţă pe care îl are.

Originară din Malaezia, Chryseis Tan a reuşit să stârnească interesul internauţilor, care se declară fascinaţi de modul în care tânăra trăieşte.

Conform descrierii postate pe contul de Instagram, singura dorinţă a miliardarei este sa călătorească în toată lumea. Visul ei nu pare greu de realizat, avand în vedere că tatăl este al 20-lea cel mai bogat om din Malaezia.

Printre activităţile preferate ale divei se număra plimbările cu avionul privat şi mesele cu 18 feluri de mancare la diferite restaurante de lux. Aşa cum era de asteptat, tânăra este pasionată de modă şi călătorii.

Foto: Instagram


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tan , milionara