Gabriela Cristea, adevărul despre DIVORŢ: ”M-a făcut să mă răzgândesc”

  • 1750 afişări
05 noiembrie 2018
Gabriela Cristea, adevărul despre DIVORŢ: ”M-a făcut să mă răzgândesc”

Galerie foto

Gabriela Cristea, despre divorţGabriela Cristea, despre divorţGabriela Cristea, despre divorţGabriela Cristea, despre divorţ
Gabriela Cristea a vorbit în timpul emisiunii a cărei prezentatoare este, despre divorţ, dar a oferit şi un interviu în care a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, alături de Tavi Clonda, de când a devenit mămică pentru prima oară. Prezentatoarea de televiziune nu îşi mai dorea vreodată să se căsătorească după ce a suferit în urma divorţului de primul ei soţ, Marcel Toader, dar actualul partener a făcut-o să-şi schimbe complet decizia în această privinţă.
 
„Eu, după ce am divorţat, nu mi-am mai dorit să mă mărit. Dacă auzeam, ziceam: ptiuuu, pleacă de-aici. Dar uite că a venit bărbatul potrivit, care m-a făcut să mă răzgândesc” a spus Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii.
 
La un an după ce a adus pe lume primul copil, Gabriela Cristea a anunţat că este din nou însărcinată, iar ea şi Tavi Clonda urmează să devină din nou părinţi de fată. Prezentatoarea va naşte în luna martie a anului viitor, iar medicii au anunţat-o că trebuie să fie foarte atentă în ultimul trimestru de sarcină şi că va trebui să nască înainte de termen, pentru a nu apărea alte complicaţii.
 
 
 
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gabriela cristea