Gestul impresionant al Prinţului Harry în memoria mamei sale. Ce omagiu îi va aduce acesteia în ziua nunţii

  • 2691 afişări
16 aprilie 2018 Alexandra Necsoiu
Gestul impresionant al Prinţului Harry în memoria mamei sale. Ce omagiu îi va aduce acesteia în ziua nunţii

Galerie foto

Gestul impresionant al Prinţului Harry în memoria mamei sale. Ce omagiu îi va aduce acesteia în ziua nunţii (galerie foto)Gestul impresionant al Prinţului Harry în memoria mamei sale. Ce omagiu îi va aduce acesteia în ziua nunţii (galerie foto)Gestul impresionant al Prinţului Harry în memoria mamei sale. Ce omagiu îi va aduce acesteia în ziua nunţii (galerie foto)Gestul impresionant al Prinţului Harry în memoria mamei sale. Ce omagiu îi va aduce acesteia în ziua nunţii (galerie foto)

Prinţul Harry şi Meghan Markle au ales o modalitate impresionantă de a aduce un omagiu Prinţesei Diana la nunta celor doi.

Cuplul regal a decis să facă acest gest cu ajutorul florilor, folosind în ornamentele florale şi trandafiri albi de grădină, preferatele lui Lady Di, care s-a stins din viaţă în urmă cu 21 de ani. Potrivit florăriei de lux Philippa Craddock, care a fost aleasă oficial de Meghan şi Harry pentru a se ocupa de ornamentele florale, se vor folosi fag, mesteacăn, carpen şi trandafiri albi de grădină, bujori şi degeţel roşu.

De asemenea, un alt mod în care Prinţul Harry a adus un omagiu mamei sale a fost de a include două diamante din colecţia sa personală, pe inelul de logodnă al lui Meghan Markle, care conţine pe centru o piatră preţioasă din Botswana, un loc drag celor doi.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gest , mama , printul harry , printesa diana