Gisele Bündchen, dezvăluiri rare din noaptea nunţii. ”Mereu plâng”

  • 501 afişări
05 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Gisele Bündchen, dezvăluiri rare din noaptea nunţii. ”Mereu plâng”

Galerie foto

Gisele Bündchen în noaptea nunţiiGisele Bündchen în noaptea nunţiiGisele Bündchen în noaptea nunţiiGisele Bündchen în noaptea nunţii
Gisele Bündchen şi soţul ei, Tom Brady, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul internaţional. Cei doi nu vorbesc public despre vieţile lor şi, rareori le scapă câteva detalii din intimitate. Până şi noaptea nunţii au ţinut-o departe de ochii curioşilor până acum, când supermodelul a lansat prima sa carte în care face câteva dezvăluiri.
 
Fostul îngeraş Victoria's Secret a lansat recent autobiografia ”Lessons: My Path to a Meaningful Life”, unde a dezvăluit câteva detalii din viaţa privată, mai exact, detalii din noaptea nunţii. Cei doi s-au căsătorit oficial în februarie 2009, în Santa Monica, California, iar în aprilie 2009, au sărbătorit marele eveniment cu o petrecere pe cinste, în Costa Rica.
 
”Înainte de ceremonie, sora mea Fafi m-a ajutat să-mi fac părul”, notează modelul în cartea sa potrivit Boston.com. ”Am purtat mascara waterproof din moment ce ştiam că voi plânge- pentru că mereu plâng- şi nu- mi doream ca la nunta mea să apar ca un raton cu ochii negri”, a continuat modelul.
 
Gisele povesteşte că în acea noapte a purtat o rochie simplă tip furou, iar în timpul ceremoniei a stat în picioarele goale. Cât despre petrecere: ”Invitaţii au mâncat mâncare mexicană şi au băut margaritas. Au stat fie în bucătărie, pe peluză sau lângă piscină. Sora mea Pati şi Julie, sora lui Tom, au citit poezii şi fiecare s-a bucuratde câte o felie din tortul de nuntă, din ciocolată. Muzica a fost pregătită de Tom, iar în playlist-ul său s-au regăsit melodii ale artiştilor Ray LaMontagne, Amos Lee, James Taylor şi mulţi alţii. Copiii înotau, iar invitaţii dansau în costumele lor de baie”.
 
Din cele spuse mai sus, pare o petrecere pe cinste. În plus, nu ne-am fi gândit vreodată că un model de succes ar alege să-şi organizeze singur nunta, mai ales să o simplifice atât de mult. Până acum, numeroase vedete ”s-au bătut” în extravaganţe, lux şi opulenţă, iar o petrecere de nuntă în jurul piscinii pare de necrezut. În orice caz, este o idee plină de inspiraţie pentru cei care se pregătesc de pasul cel mare. Less is more, corect?
 
Foto: hepta, instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gisele bundchen