Giulia Anghelescu, adevărul despre despărţirea de Vlad Huidu. ”Lucrurile s-au întâmplat exact aşa cum trebuia”

  • 14528 afişări
23 octombrie 2018
Giulia Anghelescu, adevărul despre despărţirea de Vlad Huidu. ”Lucrurile s-au întâmplat exact aşa cum trebuia”

Galerie foto

Giulia Anghelescu, adevărul despre despărţirea de Vlad Huidu. ”Lucrurile s-au întâmplat exact aşa cum trebuia” (galerie foto)Giulia Anghelescu, adevărul despre despărţirea de Vlad Huidu. ”Lucrurile s-au întâmplat exact aşa cum trebuia” (galerie foto)Giulia Anghelescu, adevărul despre despărţirea de Vlad Huidu. ”Lucrurile s-au întâmplat exact aşa cum trebuia” (galerie foto)Giulia Anghelescu, adevărul despre despărţirea de Vlad Huidu. ”Lucrurile s-au întâmplat exact aşa cum trebuia” (galerie foto)
Giulia Anghelescu a vorbit despre separarea de soţul ei, Vlad Huidu, alături de care are doi copii şi o căsnicie solidă.
 
Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani, chiar dacă timp de un an şi jumătate, ea şi Vlad au fost despărţiţi. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruţă, artista a dezvăluit adevărul din spatele acesrei decizii, dar şi că nu a dorit să facă acest lucru public.
 
 
“Am avut o perioadă de un an şi jumătate în care am fost, oficial, despărţiţi. Eu cred cu tărie că lucrurile s-au întâmplat exact aşa cum trebuia. Nu a fost o treabă cu părinţii, ci cu prietenii…Prietenii noştri sunt în continuare prietenii noştri, poate au avut nevoie de motive să vadă. Erau două tabere, şi ai mei, şi ai lui, parcă era război. Cred că toate lucrurile pe care le avem în viaţă, le avem cu un scop, pentru că suntem pregătiţi. Eu nu am regrete . Să ştii că eu chiar nu am regrete şi nu am avut nicio dezamăgire regretabilă, care să mă chinuie ani în şir. Cred că dacă a fost vreun hop, înseamnă că am reuşit să trec cu brio dacă nu îmi aduc aminte de el”, a povestit Giulia
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!