Imagine de colecţie! Stan şi Bran, în ultima lor fotografie împreună

  • 2545 afişări
12 octombrie 2018
Imagine de colecţie! Stan şi Bran, în ultima lor fotografie împreună

Galerie foto

 Imagine de colecţie! Stan şi Bran, în ultima lor fotografie împreună Imagine de colecţie! Stan şi Bran, în ultima lor fotografie împreună Imagine de colecţie! Stan şi Bran, în ultima lor fotografie împreună Imagine de colecţie! Stan şi Bran, în ultima lor fotografie împreună

 

Stan şi Bran, cel mai renumit cuplu din industria comediei de la HollywoodÎn anul 1956, Laurel şi Hardy realizau ultima lor şedinţă foto împreună.

Vizibil îmbătrâniţi, cei doi cu greu mai pot fi recunoscuţi într-o fotografie postată pe pagina de Facebook Classic Hollywood Los Angeles Times. Un an mai târziu, în 1957, Oliver Hardy murea. Stanley Laurel s-a stins din viaţă 8 ani mai târziu, în 1965.

În perioada 1930–1950, celebrul cuplu comic a adus zâmbetul pe chipurile a milioane de telespectatori din întreaga lume, iar filmele lor au trecut proba timpului, bucurând generaţii întregi.

Motivul pentru care Stan a refuzat să meargă la înmormântarea lui Bran

Stan Laurel şi Oliver Hardy s-au întâlnit prima oară în anul 1919 şi au jucat împreună în filmul „The Lucky Dog„, iar de atunci doar moartea a putut să îi mai despartă. În vara lui 1957,  Oliver a murit la vârsta de 65 de ani, după ce suferise deja două infarcturi. Opt ani mai târziu, în 1965, a murit şi Stan în urma unui atac de cord. 

Oliver Norvell Hardy s-a născut în renumitul cartier Harlem (Georgia, USA) pe 8 ianuarie 1892 şi a murit la 65 de ani. I se spunea mereu că este prea gras pentru cei 1,85 pe care îi avea. Astfel că, a decis să ţină o cură draconică de slăbire care să-l facă să mai dea jos câteva kilograme. În ciuda zvonurilor, nu obezitatea a provocat moartea sa ci dieta prelungită, care i-a slăbit organismul. 

„Lumea a pierdut un geniu al comediei, iar eu mi-am pierdut cel mai bun prieten.”, a spus Stan după 35 de ani de prietenie. Devastat, n-a fost prezent la înmormântarea prietenului său, spunând că „Babe (Oliver – n.r.) ar înţelege”. După moartea actorului, el a spus că nu va ma juca fără prietenul lui, şi s-a ţinut de cuvânt.Ambii actori au fost incineraţi, fiind ultimul detaliu care i-a legat.

Secrete amoroase - mari probleme în viaţa sentimentală

Actorul Oliver Norvell Hardy a fost căsătorit de trei ori, însă nu a avut niciun moştenitor. Prima oară s-a însurat în 1913 cu Madelyn Saloshin, de care a divorţat în 1921. În acelaşi an, se însoară cu actriţa Myrtle Reeves de care se desparte în 1937. Cea de-a treia soţie a fost Virginia Lucille Jones cu care s-a însurat în 1940 şi cu care a convieţuit până în 1957, anul morţii sale. 

Actorul Stan Laurel a avut cinci mariaje şi patru soţii, se căsătorise de două ori cu aceeaşi femeie. Căsniciile nefericite i-au măcinat sentimentele dar şi banii.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: stan , bran