Imagini de la nunta lui Emmanuel Macron cu Brigitte. Cum a fost îmbrăcată mireasa

  • 1456 afişări
20 aprilie 2018

Imagini de la nunta lui Emmanuel Macron cu Brigitte. Cum a fost îmbrăcată mireasa

Galerie foto

Imagini de la nunta lui Emmanuel Macron cu Brigitte. Cum a fost îmbrăcată mireasaImagini de la nunta lui Emmanuel Macron cu Brigitte. Cum a fost îmbrăcată mireasaImagini de la nunta lui Emmanuel Macron cu Brigitte. Cum a fost îmbrăcată mireasaImagini de la nunta lui Emmanuel Macron cu Brigitte. Cum a fost îmbrăcată mireasa

 

Un filmuleţ cu imagini de la nunta din 20 octombrie 2007 dintre Emmanuel Macron şi Brigitte Trogneaux a fost postat online şi a fost urmărit de sute de mii de ori.
 

Foto: captură video
Imaginile surprind momentul în care Emmanuel şi Brigitte ajung la ofiţerul de stare civilă şi îşi fac jurămintele de căsătorie.

Brigitte Macron, care era la a doua căsătorie, a ales să poarte la nuntă o rochie scurtă, culoarea Ivoire, fără mâneci şi sandale cu toc foarte înalt.

Actualul preşedinte al Franţei a fost extrem de hotărât atunci când a răspuns ”da” la întrebarea dacă vrea să o ia în căsătorie pe Brigitte, fosta sa profesoară de teatru din liceu, şi părea foarte emoţionat când a ţinut un discutrs în care i-a mulţumit acesteia că îi este alături şi că îl iubeşte.

La finalul dansului mirilor, cei doi s-au sărutat pasional, iar mulţimea a aplaudat gestul lor.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: macron , nunta