Ioana Şelner, tânăra care a transformat dragostea pentru Mare în business şi a conturat conceptul de nuntă pe plajă

  • 1013 afişări
Ioana Şelner, tânăra care a transformat dragostea pentru Mare în business şi a conturat conceptul de nuntă pe plajă

19 decembrie 2016 Alexandra Necsoiu

Te-ai gândit cum ar fi să-ţi faci nunta pe plajă, doar tu cu el şi câţiva invitaţi, iar martori să vă fie pescăruşii, nisipul şi marea? Ioana Şelner, o tânără antreprenorare şi-a transformat dragostea pentru Mare în business şi a conturat conceptul de nuntă pe plajă.

Cine nu ar vrea să stea pe malul mării şi să facă mirii fericiţi în cea mai frumoasă zi din viaţa lor? Îmi place marea şi întotdeauna m-am gândit cum să fac să stau cât mai mult în preajma ei. Am găsit soluţia perfectă. Eu împreună cu echipa cu care lucrez organizăm nunţi în insula grecească Thassos şi pe litoralul românesc. Totul a pornit de la faptul că această piaţă de nişă nu e acoperită de servicii profesioniste, asa că ne-am apucat de treabă. Nuntăpeplajă.ro e un concept prin care oferim toate serviciile atât pentru ziua nunţii (cununie civilă cununie religioasă şi petrecerea), cât şi cazarea, transportul şi un pachet turistic pentru invitaţi.,spune Ioana fericită că în sfârşitul visul ei a prins viaţă.

Ce vă diferenţiază?

"Imaginează-ţi cum ar fi să-ţi faci nunta doar tu cu el şi câţiva apropiaţi, chiar la malul mării? Ar fi perfect! Mirii sunt tot mai pretenţioşi, îţi doresc nunţi inedite, pentru că foarte mulţi s-au plictisit de nunta tradiţională. Fiecare nuntă are propriul consultant, care are răbdare şi timp să îţi asculte dorinţele. Totul a pornit dintr-o nevoie, pentru că atunci când te gândeşti la o nuntă departe de casă, apar şi temerile, pentru că nu poţi să deţii controlul. Tocmai de aceea suntem alături de fiecare cuplu, creăm o relaţie umană cu mirii şi apoi povestim toate detaliile. Faptul că oferim toate serviciile e un avantaj pentru viitorii miri, fiindcă nu trebuie să alerge în toate părţile. Noi lucrăm personalizat în funcţie de nevoile şi gusturile fiecăruia şi oferim toate serviciile prin noi (totul pentru ziua nunţii plus cazare, transport, absolut tot. ). Asta înseamnă că viitori miri ţin legătura cu propriul consultant de nuntă, care ştie toate detaliile despre evenimentul lor (de la cununia civilă/religioasă până la aranjamente florale, meniuri, tort sau make-up).

Lansarea oficială în România am făcut-o la Mariage Fest de la Palatul Parlamentului, pentru care am creat prima rochie de mireasă din scoici din România şi, cred că şi din lume. Când creativitate şi răbdare n-au limite, iese o rochie tare migălită. A fost o idee creativă, zic eu, prin care am atras atât atenţia presei, cât şi mulţi vizitatori la standul nostru. Scriem poveşti de dragoste pe nisip, iar această rochie din scoici completează şi subliniază grija şi atenţia, pe care o avem pentru detalii şi pentru clienţii noştri. La rochie s-a muncit 14 ore non-stop, deoarece fiecare scoică a fost pusă manual," ne spune Ioana, tânăra antreprenoare a proiectului, care se aruncă în marea nunţilor şi a ideilor creative.

Galerie foto

Ioana Şelner, tânăra care a transformat dragostea pentru Mare în business şi a conturat conceptul de nuntă pe plajă (galerie foto)Ioana Şelner, tânăra care a transformat dragostea pentru Mare în business şi a conturat conceptul de nuntă pe plajă (galerie foto)Ioana Şelner, tânăra care a transformat dragostea pentru Mare în business şi a conturat conceptul de nuntă pe plajă (galerie foto)Ioana Şelner, tânăra care a transformat dragostea pentru Mare în business şi a conturat conceptul de nuntă pe plajă (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nunta , plaja , business , concept , dragoste , invitati