Iulia Albu, despre relaţia cu fiica sa, Mikaela. „Nu sunt cea mai bună mamă"

  • 5148 afişări
31 octombrie 2017
Iulia Albu, despre relaţia cu fiica sa, Mikaela. „Nu sunt cea mai bună mamă"

Galerie foto

Iulia Albu, despre relaţia cu fiica sa, Mikaela. „Nu sunt cea mai bună mamă" (galerie foto)Iulia Albu, despre relaţia cu fiica sa, Mikaela. „Nu sunt cea mai bună mamă" (galerie foto)Iulia Albu, despre relaţia cu fiica sa, Mikaela. „Nu sunt cea mai bună mamă" (galerie foto)Iulia Albu, despre relaţia cu fiica sa, Mikaela. „Nu sunt cea mai bună mamă" (galerie foto)

Iulia Albu a vorbit recent într-un interviu despre relaţia pe care o are cu fiica sa, Mikaela, rezultată din mariajul cu designerul Mihai Albu.

Fashion-editorul a povestit pentru revista Viva despre modul în care îşi creşte fiica, dar şi despre faptul că nu se consideră cea mai bună mamă din cauză că nu-şi petrece timp suficient cu Mikaela.

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranţă. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să îşi crească copiii, dar pur şi simplu nu sunt eu acel gen de persoană. Îi ofer fiicei mele tot ce îşi doreşte, în măsura în care merită.

Eu pentru ea sunt ce a fost mătuşa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relaţie şi pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani, acum are abia 8. Fiecare spune despre copilul lui că e cel mai frumos şi cel mai deştept, eu nu voi spune asta. Mikaela e un copil frumos şi inteligent, care are parte de o educaţie pe care mulţi copii cred că ar trebui să o aibă.

Nu are acces tot timpul la televizor, la tabletă, are programul organizat şi, când ne hotărâm să facem ceva spontan, pur şi simplu plecăm din Bucureşti două zile şi facem absolut tot ce vrea ea în acele două zile, dar, în rest, are un program riguros. Nu este un copil lăsat pur şi simplu să crească singur”, a declarat Iulia Albu.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iulia albu , relatie , fiica , mikaela