Iulia Albu, despre rochia purtată de Diana Dumitrescu în ziua nunţii. ”Îi place ceapa cu slănină”

  • 6708 afişări
20 septembrie 2018
Iulia Albu, despre rochia purtată de Diana Dumitrescu în ziua nunţii. ”Îi place ceapa cu slănină”

Galerie foto

Iulia Albu, despre rochia purtată de Diana Dumitrescu în ziua nunţii. ”Îi place ceapa cu slănină”Iulia Albu, despre rochia purtată de Diana Dumitrescu în ziua nunţii. ”Îi place ceapa cu slănină”Iulia Albu, despre rochia purtată de Diana Dumitrescu în ziua nunţii. ”Îi place ceapa cu slănină”Iulia Albu, despre rochia purtată de Diana Dumitrescu în ziua nunţii. ”Îi place ceapa cu slănină”
În urmă cu câteva zile, Diana Dumitrescu s-a căsătorit în secret cu bărbatul cu care formează un cuplu de mai bine de patru ani. 
 
Pentru că a avut parte de o nuntă de poveste, iar rochia s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, Iulia Albu nu a ratat momentul de a-şi spune părerea despre alegerea vestimentară a miresei. Pe baza evenimentului şi a vestimentaţiei, fashion editorul a comentat pe blogul ei, susţinând că deşi mai erau alte lucruri de criticat, ţinuta ei ar fi fost una reuşită.
 
"Dianei Dumitrescu ii place ceapa cu slanina si noua! Atata timp cat sunt naturale … si pare că sunt! Diana Dumitrescu a aratat superb si apreciez mai ales voalul purtat extrem de frumos si in acelasi timp traditional. Ar fi cateva comentarii de facut in privinta coafurii si a make-up-ului, dar sa nu fim totusi rautaciosi. In fond… mai sunt si altii la rand", a scris Iulia Albu pe site-ul ei.
 
Foto: instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!