John Cena şi logodnica lui s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă

  • 436 afişări
17 aprilie 2018
John Cena şi logodnica lui s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă

Galerie foto

John Cena şi logodnica lui s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă (galerie foto)John Cena şi logodnica lui s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă (galerie foto)John Cena şi logodnica lui s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă (galerie foto)John Cena şi logodnica lui s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă (galerie foto)

John Cena şi Nikki Bella, cuplu din lumea wrestlingului, s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de a ajunge în faţa altarului.

Cei doi aveau o relaţie de şase, iar decizia a fost anunţată printr-un comunicat de presă, menşionând că vor păstra o relaţie de prietenie.

„Deşi această decizie a fost una dificilă, vom continua să ne iubim şi să ne respectăm unul pe celălalt. Vă cerem să ne respectaţi intimitatea în această perioadă din vieţile noastre“, se arată în declaraţia comună, potrivit E!Entertainment.

În ianuarie, la nouă luni după logodnă, starurile WWE au sărbătorit apropierea nunţii printr-o petrecere. John a cerut-o pe Nikki în căsătorie chiar pe ringul de luptă, la WrestleMania 33, în aprilie 2017.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: despartire , john cena , nikki bella